некоректни наематели кв. Лозенец, София

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
МЗМА
Автомобил: IFA-mobile DDR
Двигател: 353W Baujahr-1971

Re: некоректни наематели кв. лозенец София

Мнениеот МЗМА » Съб 14 апр 2012 2:18

:beat_butt2 Къде точно в Лозенец се развива действието,където са новите блокове или старите?Защото едни приятели браха ядове с някаква такава жена "наемателка",дето живеела без да плаща и не могат да я изгонят,да не става дума за същата? :lol: scare

иванчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот иванчо » Нед 15 апр 2012 16:11

МЗМА написа::beat_butt2 Къде точно в Лозенец се развива действието,където са новите блокове или старите?Защото едни приятели браха ядове с някаква такава жена "наемателка",дето живеела без да плаща и не могат да я изгонят,да не става дума за същата? :lol: scare

Как се казва? Действието е м/у Св Наум и Хр. Смирненски. Много са такива, на тая мойта като я изгона по законен ред, ще и се види нанагорно после. Единствения начин е с дело и съдия изпълнител.(понеже е много светната) Лошото е че преди мен е тормозила други и след мен ще хване следващия и ако е някоя бабка която няма пари за адвокати..... Незнам как да предпазя следващия, освен ако не я ..... Много е сложно за обяснение, а е толкова просто погледнато от страни

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Нед 15 апр 2012 16:17

Лепнете и снимката в нет-а да я видят и други хазяи за да не изгорят и те.

Потребителски аватар
МЗМА

Мнениеот МЗМА » Пон 16 апр 2012 16:42

Тази,за която знам аз се казва Милена,живеела с майка си и е на около 30-35 години.С нея ядовете се развиваха в едно блокче на улица Персенк.

ПП:това със снимката е много добра идея,примерно в сайт за имоти или в "абсурди.цом" или "сеир.бг" 8)

иванчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот иванчо » Пон 16 апр 2012 21:30

МЗМА написа:Тази,за която знам аз се казва Милена,живеела с майка си и е на около 30-35 години.С нея ядовете се развиваха в едно блокче на улица Персенк.

ПП:това със снимката е много добра идея,примерно в сайт за имоти или в "абсурди.цом" или "сеир.бг" 8)

Не е същата

Потребителски аватар
МЗМА

Мнениеот МЗМА » Вто 17 апр 2012 0:11

Явно въпросната дама е създала стил и има доста последователи. :Mr Green Fun :horror:

иванчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот иванчо » Вто 17 апр 2012 12:39

МЗМА написа:Явно въпросната дама е създала стил и има доста последователи. :Mr Green Fun :horror:

Като се позамисля някой път може би не е виновна тя, а държавните органи в смисъл, че не ми защитават правото на собственост и не ми съдействат. Така че колкото и банално да звучи отново проблема е в държавата. Много си обичам родината, но държавата не я понасям. Въпросната дама просто използва вратичките на закона. Нищо незаконно не прави. Разбира се не я оправдавам и ще и го върна тъпкано.

иванчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот иванчо » Чет 31 май 2012 17:37

Само да споделя, ако му е интересно на някой. Вчера ми беше първото дело пред съдията в съда, но въпросната дама не се яви и делото се отлага за по-натам. Това е законния начин и чакаме. А това, че тя е завела дело срещу мен за подобрения, че била правила и й дължа пари (което естествено е лъжа) означавало, че можело да се спре мойто дело докато не се реши нейното дело за финансовия спор и т.н.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 31 май 2012 22:46

А не е ли нужно и тя да ти изпрати първо нотариална покана да си уредите сметките за ремонта преди да заведе дело :roll:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пет 01 юни 2012 0:05

Той закона си е така,точно за да предпази и двете страни,колкото и да е калпав,пак е мислено като е писан,защото ти можеш като наемодател да отидеш,да вземеш да размахваш пръст и еди си кво си на някой невинен,който си живее на квартира,да кажеш,че е сменил плочките,паркета и пр. и искаш да ти плати старите и прочие и прочие.Измами доста.

Наглостта е безкрайна и на наемодателите и ще дам пример :

Приятел в Свищов на квартира (студент),хазяйката (наемодателка) живее в друг апартамент,на разстояние.Същата си позволява да ходи когато си реши там ( те живеят 6 човека в 4 стаен,по 2ма в стая (2х2 момчета и една стая с 2 кокошки)) без да предупреди дори,влиза в колкото часа си реши тя,влиза,оглежда целия апартамент и си излиза.Случвало се е да ги буди да види дали всичко е наред в стаята :screwy .На мен чашата ми преля,когато ми разказваше,че тази е дошла в апартамента и на този мой приятел,му били дошли 2 момчета на гости и останали там да спят...тя като ги видяла,започнала да вика,да хули и т.н. и ги накарала да си платят нощувка (по 8 лв. на калпак...) и ги изгонила по живо по здраво...аз това нещо и сега като го пиша ми се вдига кръвното и побеснявам.Той не иска да се занимава,защото е домакинка в общежитията им и има някакви селски връзки в академията (то това от време оно е така...) и не иска да му развалят нещо нещата.Те че са шматки на по 20 години и са се стреснали от нея...Аз като се замисля не знам как бих реагирал,кибритлия съм и ако ме хване на калъп с някоя кака,а недай си боже,нещо посмее да каже,еле пък на нея :applause:

Идеята на примера ми беше,да покаже,че закона предпазва и двете страни :)

иванчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот иванчо » Чет 29 ное 2012 16:54

Май и тази зима госпожата ще си стои на топло в апартамента ми, а родителите ми ще мръзнат в една стара къща, благодарение на съдебната ни система. Вече разбирам защо няма никой, що-годе грамотен, осъден. Тук е рай за всякакви престъпници. И ад за почтенните хора които си плащаме и ни изстискват до последно.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 29 ное 2012 17:00

Вече 9 месеца :shock :shock :shock

Колега намери начин без да сигнализират от вътре да си влезеш в апартамента.

Има ли метална врата?

Все си мисля, че ако успееш да си влезеш веднъж в апартамента и да стъпиш вътре повече не могат да те изгонят.

А пробва ли с Господари на ефира?

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Чет 29 ное 2012 17:04

Уау, човече ти имаш зверско търпение...
Подкрепям колегата преди мен.

иванчо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот иванчо » Чет 29 ное 2012 18:31

Нестава така. Вече има дела, а пък и преди това. Ако знам че няма да ме съди после, да. Ама тая със сигурност ще си ме съди после за самоуправство и съда ще нареди да се върне фактическото състояние и при втори такъв опит става тежко за мен. Така сме гонили наематели на приятели, но те въобще не са си помисляли да се съпротивляват понеже са имали малко съвест, че са нарушители. Тая мойта незнам каква психика трябва да има, но такива тъпи неща прави пред съда за да бави делото, че вече намразвам съда повече от нея.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 29 ное 2012 18:31

Ти си уникален случайй mhihi mhihi Как 9месеца не може да си влезеш у вас си :screwy mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”