Питанка след уравновесяване на изпарител.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Питанка след уравновесяване на изпарител.
Незнам как губите мощност,ама моята си се наема една идея по-добре от преди(показва се и с замерване).Просто се дразня,че докато не мине 2000 оборота забива муцуната.Може да има и нещо общо с вала....преди пак го имаше това,но по-леко изразено.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Мирославе, остави я да си отдъхне тая кола бе, какво още искаш от нея 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Нищо не съм и казал.Просто се дразня на проблема,ама като изхвърля всичките работи и ще се оправи.Откакто го сложих тоз маркуч само си и карам.Грам не я бъзикам.Пали и работи за 1 път 

-
- Автомобил:
- Двигател:
vladtod® написа:Ето го моето " уравновесяване "
Добре, но нали идеята е да е свързана мембраната за ниското налягане с маркуч във филтърната кутия, след въздушния филтър? Така изпълнено като на последната снимка, не е ли равнозначно на все едно нищо не е свързано и ефекта какъв е?
Този отвор е направен за да поема въздух когато мембраната се движи напред , обаче въздушните течения в моторния отсек се стремят да я дръпнат назад и мотора започва да гасне, пада му мощността.С този маркуч съм неутрализирал влиянието на въздушните завихряния под капака.Едно леко духване странично на този отвор загася мотора.Преди време правих тази манипулация като колегата като го свързах с кутията на въздушния филтър,но когато подам рязко газ вакуума в кутията нарастваше и издърпваше мембраната и колата забиваше предницата, ако подавам плавно газ не го правеше, но колата беше мудна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vladtod® написа:Този отвор е направен за да поема въздух когато мембраната се движи напред , обаче въздушните течения в моторния отсек се стремят да я дръпнат назад и мотора започва да гасне, пада му мощността.С този маркуч съм неутрализирал влиянието на въздушните завихряния под капака.Едно леко духване странично на този отвор загася мотора.Преди време правих тази манипулация като колегата като го свързах с кутията на въздушния филтър,но когато подам рязко газ вакуума в кутията нарастваше и издърпваше мембраната и колата забиваше предницата, ако подавам плавно газ не го правеше, но колата беше мудна.
До тук ясно...а тръбата как да я направя ...щутцер ...Колега, моля да дадеш някакви подробности за изработката ти!

Поздрави!
На дупката съм навил щуцер, маркуча е от охладителна система Ф12- 14 ще излъжа, взимаш една замба Ф6-Ф8 и го перфорираш максимално.
Ето я темата с линковете за изравняване на налягания който при мен не се получиха.
viewtopic.php?f=22&t=118511&start=0
Ето я темата с линковете за изравняване на налягания който при мен не се получиха.
viewtopic.php?f=22&t=118511&start=0
Върни се в “Автогазови уредби”