към PC специалистите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:има чисто нови Plextor
Да ти кажа честно, че ако съм продал 10 плекстора, за същия период съм продал 500 ЛГ-та и знаеш ли каква е равносметката? От тези 500 ЛГ-та за 1 година са се счупили 3-4, а от 10-те плекстора - 5бр. ходиха до сервиза, извода го оставям на теб
От лични наблюдения (домашния Плекстор PX-716A модел) - инициализира се много бавно и е шумен. Имам обикновен ДВД-РОМ ЛГ (разбира се) - обикновен рийдър, и като взимам дискове с филми от видеотеката (за щерката анимации), понякога са доста надрани - Плекстора се мъчи с тях, докато ЛГ-то ги врътка безотказно
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От около хиляда бройки LG-та писачки от последните няколко поколения
H10N, LG GSA-4163B, LG GSA-4167, LG GSA-5163D да са имали проблеми десетина....... така че един глас за LG ....само една забележка към N10H бавничко инициализира дисковете в началото........ в сравнение с предишните модели .... на LG лапави са им CDRW/DVD комбо устройствата....
H10N, LG GSA-4163B, LG GSA-4167, LG GSA-5163D да са имали проблеми десетина....... така че един глас за LG ....само една забележка към N10H бавничко инициализира дисковете в началото........ в сравнение с предишните модели .... на LG лапави са им CDRW/DVD комбо устройствата....
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
LiteOn Combo имам. Скапа се четенето на СД още на втората седмица. Смениха ми го веднага и вече втора година е без проблем! Имам над 300 СД-та с филми на нея записани.
Братт, ако дойдеш утре, ще те водя в едно магазинче до ТУ на центъра. 100 диска, 99 мин (790МВ) са 30 кинта. От 3 такива стекчета само 1 диск ми е направил мизерия. И фактурка си дават, хората...
Братт, ако дойдеш утре, ще те водя в едно магазинче до ТУ на центъра. 100 диска, 99 мин (790МВ) са 30 кинта. От 3 такива стекчета само 1 диск ми е направил мизерия. И фактурка си дават, хората...
- fen_bora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз да си дам мнениео
Аз съм с Lite-On и съм супер довелен, 3-ма мой риятели си взеха в последствие и са доволни.
LG споредмен по-добре не си взимай.
П.П. До колкото ми е известнно Сони си прави записвачките в заводите на Lite-On , но не предирам и не искам да споря за това , просто го споделям.
Аз съм с Lite-On и съм супер довелен, 3-ма мой риятели си взеха в последствие и са доволни.
LG споредмен по-добре не си взимай.
П.П. До колкото ми е известнно Сони си прави записвачките в заводите на Lite-On , но не предирам и не искам да споря за това , просто го споделям.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:blacki написа:има чисто нови Plextor
Да ти кажа честно, че ако съм продал 10 плекстора, за същия период съм продал 500 ЛГ-та и знаеш ли каква е равносметката? От тези 500 ЛГ-та за 1 година са се счупили 3-4, а от 10-те плекстора - 5бр. ходиха до сервиза, извода го оставям на тебЛично аз в къщи съм с Плекстор, от няма и къде, защото един клиент (виден пират) след като си купи НЕК, ЛГ и Плекстор (наведнъж за да види практически, кое е по-добро), дойде след месец и ми върна неработещ Плекстор (беше записал сигурно над 200 диска на него). В сервиза го смениха с ново. След още един месец пак ми го донесе строшено. Пак го смениха с ново и пича ми каза "Братле, дай едно ЛГ че е яко като чук, а тоз плекстор го продай на някой, не искам да ми връщаш пари ..." Дадох му ЛГ и повече не съм го виждал (сигурно им скъсва задника на тези писачки).
От лични наблюдения (домашния Плекстор PX-716A модел) - инициализира се много бавно и е шумен. Имам обикновен ДВД-РОМ ЛГ (разбира се) - обикновен рийдър, и като взимам дискове с филми от видеотеката (за щерката анимации), понякога са доста надрани - Плекстора се мъчи с тях, докато ЛГ-то ги врътка безотказно, а и е над 5 годинки (ЛГ-то)
Сега на ги знам как се представят плекстор. ДВД-та нигога не съм пекал на Плекстор и въобще. Просто останах с добри впечатления от СД записвачките им ама едно време когато бяха колкото половин компютър. С тия "ценички" сега и мене нещо ме съмняват.
БРБ Бре само аз ли имам такива наблюдения или не. Занчи напоследък попадам на много по-стойностни неща втора ръка внос примерно отколкото на "нови" от магазина с голямаааа гаранция.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”