blacki написа:има чисто нови Plextor
musura написа:blacki написа:има чисто нови Plextor
Да ти кажа честно, че ако съм продал 10 плекстора, за същия период съм продал 500 ЛГ-та и знаеш ли каква е равносметката? От тези 500 ЛГ-та за 1 година са се счупили 3-4, а от 10-те плекстора - 5бр. ходиха до сервиза, извода го оставям на тебЛично аз в къщи съм с Плекстор, от няма и къде, защото един клиент (виден пират) след като си купи НЕК, ЛГ и Плекстор (наведнъж за да види практически, кое е по-добро), дойде след месец и ми върна неработещ Плекстор (беше записал сигурно над 200 диска на него). В сервиза го смениха с ново. След още един месец пак ми го донесе строшено. Пак го смениха с ново и пича ми каза "Братле, дай едно ЛГ че е яко като чук, а тоз плекстор го продай на някой, не искам да ми връщаш пари ..." Дадох му ЛГ и повече не съм го виждал (сигурно им скъсва задника на тези писачки).
От лични наблюдения (домашния Плекстор PX-716A модел) - инициализира се много бавно и е шумен. Имам обикновен ДВД-РОМ ЛГ (разбира се) - обикновен рийдър, и като взимам дискове с филми от видеотеката (за щерката анимации), понякога са доста надрани - Плекстора се мъчи с тях, докато ЛГ-то ги врътка безотказно, а и е над 5 годинки (ЛГ-то)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта