Благодаря предварително!
Само че пропускаш да помислиш че като има дунапрен в/у говорителя се заглушава звука-сигурно твоята музика е била с кристален звукempty написа:Добре е да сложиш и дунапрен,да не е само плат защото след известно време тои се отпуска и когато удари баса се чува се едно че ти е издънена колоната.Така че си намери дунапрен и го сложи на цялата кора само го изрежи там кадето имаш говорители,а и става много по красиво.И отстрани ако сложиш,кадето излизат коланите от пласмасите също плат с дунапрен на съ6тото ниво става много ефектно.Аз имах такава ама ми я лепнаха
Абе пи4 и аз се интересувам от плата кажи каде то4но се намира и ако знаеш ценаPOLOver написа:Отиваш в монтажния център на Авител в Бъкстон (ако не знаеш къде е кажи, да сложа карта) и си купуваш звукопроницаем плат. Той е специално за такива работи. Размер - толкова че да покреш 2,5 пъти кората и още малко
След това си купуваш лепило, което да се разнася лесно (аз ползвах едно във флакон под налягане на Motip от Бриколаж), мажеш, лепиш плата, след това го обръщащ и лепиш и втория слой, като внимаваш да не мацаш много лепило, да не цвръкне отгоре. Чакаш да изсъхне и стаа пушка ! ...
Ааа да и послушай колегите и хвани говорителите отдолу на кората.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта