как да си скрия говорителите на кората

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
ceco_565
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

как да си скрия говорителите на кората

Мнениеот ceco_565 » Нед 22 окт 2006 23:23

Писна ми от наркомани и всякакви други боклуци, дето ти почупват колата за жълти стотинки :evil: . Кажете нещо за покриване на говорителите отзад , че да не бият на очи!
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 22 окт 2006 23:24

Плат.

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пон 23 окт 2006 10:03

Потребителски аватар
empty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empty » Нед 29 окт 2006 8:18

Добре е да сложиш и дунапрен,да не е само плат защото след известно време тои се отпуска и когато удари баса се чува се едно че ти е издънена колоната.Така че си намери дунапрен и го сложи на цялата кора само го изрежи там кадето имаш говорители,а и става много по красиво.И отстрани ако сложиш,кадето излизат коланите от пласмасите също плат с дунапрен на съ6тото ниво става много ефектно.Аз имах такава ама ми я лепнаха :lol:

Потребителски аватар
Goti4eskiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goti4eskiq » Нед 29 окт 2006 9:17

Хубаво е и да сложиш говорителите отдолу под кората.Защото иначе ще се виждат и изпъкват през плата.А и отдолу няма да има как да ти ги изпокъсат ако все пак решат да проверят какво има под плата.

pasnik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pasnik » Чет 02 ное 2006 19:13

empty написа:Добре е да сложиш и дунапрен,да не е само плат защото след известно време тои се отпуска и когато удари баса се чува се едно че ти е издънена колоната.Така че си намери дунапрен и го сложи на цялата кора само го изрежи там кадето имаш говорители,а и става много по красиво.И отстрани ако сложиш,кадето излизат коланите от пласмасите също плат с дунапрен на съ6тото ниво става много ефектно.Аз имах такава ама ми я лепнаха :lol:
Само че пропускаш да помислиш че като има дунапрен в/у говорителя се заглушава звука-сигурно твоята музика е била с кристален звук :lol: .

pasnik
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pasnik » Чет 02 ное 2006 19:24

Приятел отиваш в магазин за платове и искаш плат който да е по-дебеличак но не много платен и с некав цвят който не бие на очи много,за да не ти избелее барзо,да не ти увисне и да не си личи много че кората ти е дарвена и облечена с плат щтото-ясно кво ше има на нея.Говорителите ги слагаш от долната страна на кората-с рапитки и лепило,а платът също го лепиш около дупките за да нямя никакви вибрации. :idea:

Потребителски аватар
empty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empty » Пет 03 ное 2006 14:56

ти маи не четеш добре,там кадето са говорителите сам написал да го изреже за да се чува :D

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Пет 03 ное 2006 21:08

Просто и ефективно.... Аз лично върху самата кора съм си сложил сенник от тези лъскавите... изглежда съвсем нормално-много хора ги имат... и нищо не се вижда :D

Потребителски аватар
POLOver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLOver » Съб 04 ное 2006 19:18

Отиваш в монтажния център на Авител в Бъкстон (ако не знаеш къде е кажи, да сложа карта) и си купуваш звукопроницаем плат. Той е специално за такива работи. Размер - толкова че да покреш 2,5 пъти кората и още малко :)
След това си купуваш лепило, което да се разнася лесно (аз ползвах едно във флакон под налягане на Motip от Бриколаж), мажеш, лепиш плата, след това го обръщащ и лепиш и втория слой, като внимаваш да не мацаш много лепило, да не цвръкне отгоре. Чакаш да изсъхне и стаа пушка ! ...
Ааа да и послушай колегите и хвани говорителите отдолу на кората.

Потребителски аватар
empty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empty » Нед 05 ное 2006 14:34

Абе моли се да не решат да ги вземат защото барабар с кората ще ти ги отмъкнат :(

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Нед 12 ное 2006 3:07

Май само аз използвам старото 'Родопско" одяло на баба ми :P :wink:

Потребителски аватар
pako
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pako » Нед 12 ное 2006 8:02

POLOver написа:Отиваш в монтажния център на Авител в Бъкстон (ако не знаеш къде е кажи, да сложа карта) и си купуваш звукопроницаем плат. Той е специално за такива работи. Размер - толкова че да покреш 2,5 пъти кората и още малко :)
След това си купуваш лепило, което да се разнася лесно (аз ползвах едно във флакон под налягане на Motip от Бриколаж), мажеш, лепиш плата, след това го обръщащ и лепиш и втория слой, като внимаваш да не мацаш много лепило, да не цвръкне отгоре. Чакаш да изсъхне и стаа пушка ! ...
Ааа да и послушай колегите и хвани говорителите отдолу на кората.
Абе пи4 и аз се интересувам от плата кажи каде то4но се намира и ако знаеш цена :да:

Потребителски аватар
POLOver
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLOver » Нед 12 ное 2006 12:43

Изображение

МОНТАЖЕН ЦЕНТЪР

ж.к. "Бъкстон", ул. "Юнашка песен", бл. 24
тел.: (02) 955 76 24

0888 630 607
0888 575 343 Людмил Хранов

Цената лятото беше 5лв. на линеен метър (ширината беше 1,7м ако не се лъжа) има различни цветове - сиво, черно.

Върни се в “Направи си сам!”