Благодаря предварително!
как да си скрия говорителите на кората
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
ceco_565
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как да си скрия говорителите на кората
Писна ми от наркомани и всякакви други боклуци, дето ти почупват колата за жълти стотинки
. Кажете нещо за покриване на говорителите отзад , че да не бият на очи!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Добре е да сложиш и дунапрен,да не е само плат защото след известно време тои се отпуска и когато удари баса се чува се едно че ти е издънена колоната.Така че си намери дунапрен и го сложи на цялата кора само го изрежи там кадето имаш говорители,а и става много по красиво.И отстрани ако сложиш,кадето излизат коланите от пласмасите също плат с дунапрен на съ6тото ниво става много ефектно.Аз имах такава ама ми я лепнаха 
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
Само че пропускаш да помислиш че като има дунапрен в/у говорителя се заглушава звука-сигурно твоята музика е била с кристален звукempty написа:Добре е да сложиш и дунапрен,да не е само плат защото след известно време тои се отпуска и когато удари баса се чува се едно че ти е издънена колоната.Така че си намери дунапрен и го сложи на цялата кора само го изрежи там кадето имаш говорители,а и става много по красиво.И отстрани ако сложиш,кадето излизат коланите от пласмасите също плат с дунапрен на съ6тото ниво става много ефектно.Аз имах такава ама ми я лепнаха
Приятел отиваш в магазин за платове и искаш плат който да е по-дебеличак но не много платен и с некав цвят който не бие на очи много,за да не ти избелее барзо,да не ти увисне и да не си личи много че кората ти е дарвена и облечена с плат щтото-ясно кво ше има на нея.Говорителите ги слагаш от долната страна на кората-с рапитки и лепило,а платът също го лепиш около дупките за да нямя никакви вибрации. 
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш в монтажния център на Авител в Бъкстон (ако не знаеш къде е кажи, да сложа карта) и си купуваш звукопроницаем плат. Той е специално за такива работи. Размер - толкова че да покреш 2,5 пъти кората и още малко
След това си купуваш лепило, което да се разнася лесно (аз ползвах едно във флакон под налягане на Motip от Бриколаж), мажеш, лепиш плата, след това го обръщащ и лепиш и втория слой, като внимаваш да не мацаш много лепило, да не цвръкне отгоре. Чакаш да изсъхне и стаа пушка ! ...
Ааа да и послушай колегите и хвани говорителите отдолу на кората.
След това си купуваш лепило, което да се разнася лесно (аз ползвах едно във флакон под налягане на Motip от Бриколаж), мажеш, лепиш плата, след това го обръщащ и лепиш и втория слой, като внимаваш да не мацаш много лепило, да не цвръкне отгоре. Чакаш да изсъхне и стаа пушка ! ...
Абе пи4 и аз се интересувам от плата кажи каде то4но се намира и ако знаеш ценаPOLOver написа:Отиваш в монтажния център на Авител в Бъкстон (ако не знаеш къде е кажи, да сложа карта) и си купуваш звукопроницаем плат. Той е специално за такива работи. Размер - толкова че да покреш 2,5 пъти кората и още малко