АБУ ,изпарител БРЦ.100 000 ,оригиналните мембрани!!Е това е машина!!!

Iezekil написа:Евалла,на 4 страница точни и конкретни отговори.Но!Имаме развитие и темата ще се прекръсти на "помощ,голям съм простак"
Та,днес за къв ли чеп разглобих клапана на изпаритела,който е Волтран.Хубу,ма като го сложих и взе да изпуска газ.Извадих гумичката понеже имах резервна,да ама резервната бше празна и плитка,а в моята имаше метална шайбичка.Визуално нищо и няма на старата...Сложих новата,после я сложих като и наврях шайбичка,после старата...абе с една дума-все изпуска.Сега като най-слабо изпускаща сложих новата,но си пуска де.Та въпроса ми е има ли конкретно такива точно гумички и дали ще се оправи с нова?Че на предния изпарител даже и пружини и подлагах двойни и все тая,на практика точно заради тази гумичка го смЕних.То май ако иде за нов работата,ще взема да сложа БРЦ,че поне за тях гуми ще има я...
rokera671 написа:Iezekil написа:Евалла,на 4 страница точни и конкретни отговори.Но!Имаме развитие и темата ще се прекръсти на "помощ,голям съм простак"
Та,днес за къв ли чеп разглобих клапана на изпаритела,който е Волтран.Хубу,ма като го сложих и взе да изпуска газ.Извадих гумичката понеже имах резервна,да ама резервната бше празна и плитка,а в моята имаше метална шайбичка.Визуално нищо и няма на старата...Сложих новата,после я сложих като и наврях шайбичка,после старата...абе с една дума-все изпуска.Сега като най-слабо изпускаща сложих новата,но си пуска де.Та въпроса ми е има ли конкретно такива точно гумички и дали ще се оправи с нова?Че на предния изпарител даже и пружини и подлагах двойни и все тая,на практика точно заради тази гумичка го смЕних.То май ако иде за нов работата,ще взема да сложа БРЦ,че поне за тях гуми ще има я...
Иди на газаджия бе Човек!!Колко пари ще ти вземе!?
Iezekil написа:Проблема решен-нов изпарител БРЦ.Паленето топла стана денска игра,тепърва ще проучваме останалите положения.
muns61 написа:Що не каза, преди да го сложиш! Калпави са пластмасовите щуцери на водата и е хубаво да се сменят с метални. Това е слабото място на БРЦ.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта