Ото Кац написа:vesellin написа:благодаря за отзивчивостта, спрях се и вече купихме Панасоник Инвентор 12ка - Made in Japan.
Понеже времето застудява вече, ще дадеш ли отзиви, т.к. и на мен ми предстои подобна покупка...?
хъ хъ

Ото Кац написа:vesellin написа:благодаря за отзивчивостта, спрях се и вече купихме Панасоник Инвентор 12ка - Made in Japan.
Понеже времето застудява вече, ще дадеш ли отзиви, т.к. и на мен ми предстои подобна покупка...?
juve написа:Колега , не ми се заяжда, ама да сравниш Панасоник инвертор с осака ( не заслужава даже с голяма буква да я напиша) си е направо светотатствосе заключва в името ОСАКА Smile имам и инверторен Панасоник 12,Едно мога да кажа - иди да ти поправят панасоника - явно не е наред. - я газ няма я нещо такова
А за марките хм...навсякъде има момента да се плаща за име ама то ако трябва да платя за пасат + името ще го направя ( аз де
) а ти бъди здрав с новата си лада ( без името) .... съжалявам, ама сравнението е горе долу такова .....
след колко време ще ти го монтират. Че и аз трябва да купувам, та да се ориентирам. Пуснах нова тема за това къде да се монтира външното тяло, ама още никой не ми е отговорил, та викам и тук да питам. Може ли външното тяло да е на стена от тухли итонгvesellin написа:Ото Кац написа:vesellin написа:благодаря за отзивчивостта, спрях се и вече купихме Панасоник Инвентор 12ка - Made in Japan.
хъ хъне сме го монтирали още - става със записване. Нали се сещаш че в момента всички купуват и монтират... а то не става ей така
Приятел,първо повярвай ми че място за сравнение има.Второ Панасоника ми е на една година и почти не е работил,така че прецени ти дали е на ред.И трето не карам Лада, но явно ти си некъв дистрибутор на панасоник.Изразих мое лично мнение при това в тема за климатици а не за коли ,сещаш ли се Cool
Някой може да каже колкото по-къси тръби толко по-добре, но сме ги пробали двата варианта с колегите
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта