Приятел,първо повярвай ми че място за сравнение има.Второ Панасоника ми е на една година и почти не е работил,така че прецени ти дали е на ред.И трето не карам Лада, но явно ти си некъв дистрибутор на панасоник.Изразих мое лично мнение при това в тема за климатици а не за коли ,сещаш ли се Cool
Приятел, аз , както колегата bobcho съм се занимавал 10 години с климатици - това ми беше професията преди да минем на по тежка техника. Така че , ще извиняваш, ама мнението ти с твоите 2-3 климатика никак не могат да ме разколебаят за нещо , което съм гледал по 8-10 часа дневно , и то не за да го съзерцавам. Когато един климатик
не работи има вероятност да загуби фреона си повече - ако не е така, нека разбиращите 1 ви хвърлят камък по мене ! а ако караше Лада нямаше да си в този форум най- малко , онова беше елементарно сравнение ,сещаш ли се

ама като си го разбрал буквално .... ще приема че не съм се изразил ясно

Дистрибутор ли съм на панасоник - не , на Фуджитсу, на медея да ама на панасоник -не което не ми пречи за времето когато съм се запознал с климите им да ги уважавам за направията ... оф пак оспамих темата на човека , а уж започнах с мисълта да го поздравя за избора ....