Колеги, помагайте!
Зимата дойде.
Когато пусна вентилатора на парното на Passat 1992 г. 2000 куб. 2Е при не докрай загрят двигател в купето влизат отработени газове. Ще се удуша. Когато двигателят се загрее до работната температура миризмата почти изчезва. Този ефект се проявява по-силно при престой. Дайте акъл моля.
Изгорели газове в купето - удуших се!
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изгорели газове в купето - удуших се!
dms1 написа:Колеги, помагайте!
Зимата дойде.
Когато пусна вентилатора на парното на Passat 1992 г. 2000 куб. 2Е при не докрай загрят двигател в купето влизат отработени газове. Ще се удуша. Когато двигателят се загрее до работната температура миризмата почти изчезва. Този ефект се проявява по-силно при престой. Дайте акъл моля.
Виж да не ти омазнява от гарнитурата на главата на клапаните.. при мен ми омазняваше от задната страна и се стичаше върху колекторите. Като запаля колата и в началото докато изгори настеклото се масло мирише много гадно. Щом изгори спира да мирише.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Виж найстина за теч н амасло някъде отзад от гърнитурата и от там да капе върху колектоите-изпускателните,т.е. като не работи колата то да си се стича и като запалиш то да обгаря-изгаря и да мирише ,според мен е това ,друг по малко вероятен вариант е да имаш някъде продухано съединение или гарнитура по тръбите на ауспуха
Виж свързано с тези неща нещо

Виж свързано с тези неща нещо