nokiangage написа:И при мен колата (РП 1,8) почна със същите признаци - претрисане при палене, губене на антифриз, надуване на маркучи, сменях капачка с надеждата да е от нея и накрая ми смеси охлаждащата течност с маслото
Колко километра ти трябват да минеш, макар че не мисля, че има колега, който ще ти гарантира изминати километри без евентуален проблем за двигателя...
stefan4o написа:Въпрос на време е да го смеси. Аз не видях бели пушеци, щото гарнитурата ми имаше много малка пробойна, но си го смеси масълцето. Сигурно съм карал седмица с масло в охл.система без да разбера, но може и няколко дни да е било, просто нямам навика често да отварям и да гледам какво има в казанчето. Не че искам да те успокоя, то не е голямо геройство, но не те съветвам и да тръгваш на дълъг път. При мен нямаше и надуване на маркучиНяма ли шанс някой да ти удари рамо да я смените гарнитурата заедно, да не ходиш по сервизи?
iorgaki написа:Май никой няма идея
Не знам,но ще ти трябва динамометричен ключ за стягането на главата.Успехiorgaki написа:iorgaki написа:Май никой няма идея
Имам един въпрос в момента разглабаме двигателя и стигнахме до главата и немога да разбера с каква звезда да я развия квадратна е но нито 50 нито 55 става да не би да има спецялен ключ??? Моля помощ
persiii11 написа:Изгоряла гарнитура
ceko84 написа:Не знам,но ще ти трябва динамометричен ключ за стягането на главата.Успехiorgaki написа:iorgaki написа:Май никой няма идея
Имам един въпрос в момента разглабаме двигателя и стигнахме до главата и немога да разбера с каква звезда да я развия квадратна е но нито 50 нито 55 става да не би да има спецялен ключ??? Моля помощ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта