stefan4o написа:Едно време всички бяха доволни кой от Москвич, кой от Жигули. Същите вече карат "западни" автомобили... Правилна ли е аналогията?

Аз също съм доволен от автомобила си, но прекрасно зная, че има къде по-добри от него, нека бъдем малко от малко реалисти. Не налагам на никого нищо, грешно си разбрал. За мен лично е по-меродавно да прочета тест от нета с няколко нови гуми, отколкото кой от каква гума бил доволен

по принцип си прав. но въпроса е принципен за мене тука. човека е доволен от гумите си и хайде сега да му налагаме нашето или от където съм чул и където съм пробвал по добро. че видиш ли той се минал с тези които кара и всъщност от които е доволен. защо трябва да му налагаме нещо по добро от което е доволен? това ми е чудно..
"Едно време всички бяха доволни кой от Москвич, кой от Жигули. Същите вече карат "западни" автомобили... Правилна ли е аналогията?"
- Зависи от каква гледна точка казваш правилна ли е? Ако е от гледна точка да отидеш от точка А до точка Б, не е. Каква е разликата? Освен че ще си возиш г*за по комфортно уж със мерцедес или бмв?

всичко е суета брато. аз нямам никакъв проблем ако живота ми е просто да измина 5 км. до работа и обратно с лада или москвич или с бмв, което ще ми струва 500 пъти по скъпо и ако не се опитвам да впечатля някого

дай ми по евтиното винаги...
всичко останало е, вижте ме каква кола имам и както казах за вътрешно удоволетворение.. и според нуждите. може и да не мислиш така. няма лошо