stefan4o написа:За мен лично е по-меродавно да прочета тест от нета с няколко нови гуми, отколкото кой от каква гума бил доволен
stefan4o написа:Едно време всички бяха доволни кой от Москвич, кой от Жигули. Същите вече карат "западни" автомобили... Правилна ли е аналогията?Аз също съм доволен от автомобила си, но прекрасно зная, че има къде по-добри от него, нека бъдем малко от малко реалисти. Не налагам на никого нищо, грешно си разбрал. За мен лично е по-меродавно да прочета тест от нета с няколко нови гуми, отколкото кой от каква гума бил доволен
beyker_boy написа:Добър ден колеги. При мен въпроса е следния. Колата е Поло 6Н2, 2001 година, 1,4, 60 к.с. Колата фабрично е с 185/55/14. Но сега искам да си купя нови зимни гуми, но да не са толкова ниски. На калкулатора за гуми най-близки по размер ми дава 165/65/14. Въпроса ми е - някой слагал ли си е на Поло-то гуми с такъв размер и какви са впечатленията му? Благодаря предварително.
icefire написа:Някой има ли впечатления от зимните гуми General? Има ги в Медина МЕД..
mely написа:Сега видях на сайта им че имат вече и зимни Altimax arctic
Iezekil написа:Сега си взех амбициран нови Матадорки 14-ки.Лошото е,че шарката която исках е само на 15-ка.Както и да е,поръчах ги по интернет 185/65/14 за 88 и нещо лева,изключително добра цена.
wolff1 написа:за какво ти е да караш с висока скорост в сняг
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 87 госта