eurogas написа:Практически при 20 градуса газта не е напълно изпаренаKingoftheROAD написа:
Я пак!

eurogas написа:Практически при 20 градуса газта не е напълно изпаренаKingoftheROAD написа:
muns61 написа:Грешка...
eurogas написа:Колегата има впредвид че който е пробвал да минава на 20 градуса на газ е сгрешил, оттам идва това "грешка", само че не му се пише и съкращава всичко възможно до степен в която е мнението му е напълно неразбираемо.
eurogas написа:Твое си мнение което не споделям, нежелая да споря и разговарям с теб, след последните ти постове по мой адрес, за теб вече ме няма.KingoftheROAD написа:не всичко е въпрос на изправен термостат, по-скоро на правилна циркулация на ОТ.
muns61 написа:eurogas написа:Практически при 20 градуса газта не е напълно изпаренаKingoftheROAD написа:
Я пак!
И на мен ми е много интересно - eurogas, би ли обяснил по-подробно как така газта не е напълно изпарена при 20°C! Каква е температурата, при която настъпва "пълното" изпаряване на газта?muns61 написа:eurogas написа:Практически при 20 градуса газта не е напълно изпаренаKingoftheROAD написа:
Я пак!
Barboukov написа:Иначе няма инжекцион, който да не може да се настрои дори и колата да пали на газ.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта