icefire написа:Като нищо си е възможно... изчезва ли проблемът ако махнеш бутона от буксата?
Нямам ясен спомен, но мисля че не, т.е. лампата си свети, но в това положение не съм пробвал дали сработва ASR-а, ще пробвам.
icefire написа:Като нищо си е възможно... изчезва ли проблемът ако махнеш бутона от буксата?
tih написа:Грешки не набива, а за другото немога да кажа със сигурност, защото мина известно време от както последно се занимавах и не помня добре, но тия дни ще пробвам.
 Golf IV 1.6 AKL мотор. Само бутона още не съм свързал,щото ми е малко тъмна Индия как точно да го свържа
  Golf IV 1.6 AKL мотор. Само бутона още не съм свързал,щото ми е малко тъмна Индия как точно да го свържа   и само чакам да навали сняг и да има участъци с лед,да го пробвам. Не е нищо сложно,смяна на абс + обезвъздушаване на системата 2 до 3 часа  работа за сам човек.
  и само чакам да навали сняг и да има участъци с лед,да го пробвам. Не е нищо сложно,смяна на абс + обезвъздушаване на системата 2 до 3 часа  работа за сам човек. 

tih написа:Имам един въпрос(предположение) относно "работата" на моя ASR, само ще припомня на кратко за проблема ми, който все още си е налице - лампата за ASR на таблото свети нон-стоп, без значение дали подавам контакт, паля, шофирам, свети си постоянно, изгася единствено когато натисна и задържа бутона на таблото, пусна ли бутона и лампата пак светва, всичко по свързването е проверено многократно и всичко е както е описано не веднъж в тамата, модула е 100% изправен, тъй като самия ASR си сработваше преди да свържа бутона и да светна лампата на таблото, тия дни установих, че при сегашното положение (снежно) той не сработва и мога да въртя гуми на всяка скорост, та въпроса ми е следния: единственото нещо в цялата система, в което не съм сигурен, е самият бутон ASR, дали е възможно бутона да не е изряден и по описаният от мен проблем да се каже със сигурност дали той е причината системата да не работи?
 След направените тестове тази вечер, установих че при това положение със светещата лампа ASR-а НЕ работи, което при нормални обстоятелства си е напълно в реда на нещата, а при натискане и задържане на бутона на таблото АSR-a РАБОТИ
 След направените тестове тази вечер, установих че при това положение със светещата лампа ASR-а НЕ работи, което при нормални обстоятелства си е напълно в реда на нещата, а при натискане и задържане на бутона на таблото АSR-a РАБОТИ  направо забива муцуната, особено на 2ра скорост, не забелязах лампата на таблото да премигва, но системата си работеше. При това положение, едно от простите решения, които мога да направя вместо тоя бутон да взема друг който да стои постоянно натиснат и съответно да включвам и изключвам системата. Все още незнам и дали е възможно този проблем да се дължи и на неизправен бутон, дайте някой коментар
 направо забива муцуната, особено на 2ра скорост, не забелязах лампата на таблото да премигва, но системата си работеше. При това положение, едно от простите решения, които мога да направя вместо тоя бутон да взема друг който да стои постоянно натиснат и съответно да включвам и изключвам системата. Все още незнам и дали е възможно този проблем да се дължи и на неизправен бутон, дайте някой коментар  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта