icefire написа:Като нищо си е възможно... изчезва ли проблемът ако махнеш бутона от буксата?
Нямам ясен спомен, но мисля че не, т.е. лампата си свети, но в това положение не съм пробвал дали сработва ASR-а, ще пробвам.
icefire написа:Като нищо си е възможно... изчезва ли проблемът ако махнеш бутона от буксата?
tih написа:Грешки не набива, а за другото немога да кажа със сигурност, защото мина известно време от както последно се занимавах и не помня добре, но тия дни ще пробвам.
tih написа:Имам един въпрос(предположение) относно "работата" на моя ASR, само ще припомня на кратко за проблема ми, който все още си е налице - лампата за ASR на таблото свети нон-стоп, без значение дали подавам контакт, паля, шофирам, свети си постоянно, изгася единствено когато натисна и задържа бутона на таблото, пусна ли бутона и лампата пак светва, всичко по свързването е проверено многократно и всичко е както е описано не веднъж в тамата, модула е 100% изправен, тъй като самия ASR си сработваше преди да свържа бутона и да светна лампата на таблото, тия дни установих, че при сегашното положение (снежно) той не сработва и мога да въртя гуми на всяка скорост, та въпроса ми е следния: единственото нещо в цялата система, в което не съм сигурен, е самият бутон ASR, дали е възможно бутона да не е изряден и по описаният от мен проблем да се каже със сигурност дали той е причината системата да не работи?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта