Firenze Red mk2
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: ReD Mk2
Айде бе ,ти трябва да свикваш на води и да ти капе :D Иначе според мен от стъклото трудно да капе ,ама знае ли човек..
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Като го гледах немаше признаци да е от джама.....ама......
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Като вали и видиш теча се загледай в пролуката между джама и таблото..с една кърпичка суха побарваш и ако се намокри воала :D
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
след валежите тези дни се оказа че е точно от там от ъгъла на стъклото,влиза в гредата под таблото и през един неин отвор капе на пода 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
И при мен е така мамка му
Че ми олива бушониерата 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Я покажете къде е това...Че и аз съм болен от тая болест,ще свалям скоро таблото да го укрепвам,да поогледам да видя от къде може да тече,че този път не е от парното... 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сваляш джама и си в джаза
може и по-лесно като отвън хубаво напълниш със силикон под уплътнението
докато изчистиш обаче мръсотията под него е направо
може и по-лесно като отвън хубаво напълниш със силикон под уплътнението
докато изчистиш обаче мръсотията под него е направо

- mupk0
- Контакти:
Оня много познавал..сега го остави така..няма начин.Като се стопли на джамджия да ти свали джама,после на тенекеджия да ги завари нова рамка и ако искаш боядисвай :) При мене се оказа малкият дявол и с почистване и заваряне на нов ръб стъклото застана чудесно и външно не се промени нищо.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Мойта рамка е перфектна.Просто водата преодолява уплътнението 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Сигурно не е вече толкоз меко - респ. не може да легне хубаво на металната част на рамката. Освен туй под уплътненията, примерно при мен, има намазано нещо като блокид (със същото имам мазано и под предния капак по ръбовете), който си стои мек като дъвка и предполагам именно това му е идеята - да не дава на водата минала под уплътнението да влезе в купето.
- mupk0
- Контакти:
Познавам един джамджия дето има някво универсално уплътнение..видях го онзи ден на една кола.Изглежда някво нормално и плоско(не релефно).СЛага джама и го споява някакси.става добре.При интерес мога да питам за цена.Отделно често намира оригинални нови изпаднали от стари складове.Поне така каза.
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
ще пробвам временно с силикон под оплътнението,свалянето на стъклото ще остане за есента 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
mupk0, майстори?
тая кола още не виждала друг майстор освен гумаджия май :)
- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Аз също страдах с тия уплътнения.След като свалих стъклото да боядисвам колата,след това няма да ви казвам
Добре че не избързах да сложа мокетите,нямаше и да разбера,че тече.Напълних със силикон и от вън и пак течеше,просто пълен кошмар.На края се ядосах и свалих таблото,за да видя от къде тече и намазах цялото уплътнение(вътре в купето),напълних го яко и така.Това е страшен недостатък на тия коли и търсих какви ли не варианти.Принципно да знаеш,че в Кобра(София) продават чисто нови уплътнения,обаче реших да поговоря с монтажниците преди да поръчам и ми казаха,че не се наемат да ми сменят с ново уплътнение,защото е по дебело и докато улегне ще се сцепи стъклото,даже още при монтажа се пукало понякога.
Ако искаш мога да ти взема такова и да ти го пратя да опиташ,аз не посмях.По спомени струваше към 20 лв,нямам представа дали има Кобра при тебе

Добре че не избързах да сложа мокетите,нямаше и да разбера,че тече.Напълних със силикон и от вън и пак течеше,просто пълен кошмар.На края се ядосах и свалих таблото,за да видя от къде тече и намазах цялото уплътнение(вътре в купето),напълних го яко и така.Това е страшен недостатък на тия коли и търсих какви ли не варианти.Принципно да знаеш,че в Кобра(София) продават чисто нови уплътнения,обаче реших да поговоря с монтажниците преди да поръчам и ми казаха,че не се наемат да ми сменят с ново уплътнение,защото е по дебело и докато улегне ще се сцепи стъклото,даже още при монтажа се пукало понякога.
Ако искаш мога да ти взема такова и да ти го пратя да опиташ,аз не посмях.По спомени струваше към 20 лв,нямам представа дали има Кобра при тебе

- mupk0
- Контакти:
ZeroCool написа:mupk0, майстори?
ем явно и е време... да се запознае с тенекиджията.ЕГН-то не прощава...закво разкарах моята.Щот стана възрастна и нямам толкоз пари да карам стара кола.