jocha написа:На голф 2-ката която даде 1-во време на драга в клас комар на калояново са такива и аз се возих при него и на драг и по пистата като въртя и в града като сме обикаляли също + на едно бмв с такива но там вече е друг клас автомобил. При голфа впечатлението ми са, че на леки неравности друса страшно много, а в завой са доста меки (това е при средно развити намотки), за да се ядва за каране по завои трябва да се навият доста, но тогава става трагедия по прав път с неравности , при развити до долу става като лодка и имаш чувството, че ще се търкаляш през таван. Примерно при мен и при колегата raix, които сме със спортни амове е точно обратното на път с неравности вози доста приятно дори комфортно можеш да си пиеш кафето, а в завой все едно са заварени. За качеството зависи колко ги пазиш неговите са здрави все още, но пак е на късмет доста колеги се оплакват, че за година и малко и изпускат, но пак зависи на какво случиш като при всичко останало може да те кара много може и за по-малко от година и довиждане
Потребители, разглеждащи този форум: humanic и 9 госта