w3sky написа:и моят голф е така прекъсва при рязко подаване на газта и когато иска варви когато иска се мъче и грам не иска да варви![]()
![]()
Какво стана, провери ли си ламбда сондата?
w3sky написа:и моят голф е така прекъсва при рязко подаване на газта и когато иска варви когато иска се мъче и грам не иска да варви![]()
![]()
Bai Sando написа:Също и кабели,свещи,капачка.
НарКол написа:respekt86 написа:Почисти датчика на въздушния филтър за всеки случай! Махаш маркуча и почистваш отвътре без да разглобяваш самия датчик. Аз го почистих и колата стана друга, а преди това се давеше като и подам повече газчица :)
Дебитомера ли имаш предвид?
Къде точно се намира тоя датчик, колега?
teosz написа:Bai Sando написа:Също и кабели,свещи,капачка.
Ето и развитието, днес ходих на диагностика в Бош сервиз и проблема се оказа, че прекъсва 2-ри цилиндър и проблема е от кабела и свеща също била "тръгнала" каквото и да значи. След поръзручкването почна и кабела на 1-ви цилиндър да хвърля яко искри, както и да е едвам се прибрах.Свещите е ясно оригинални са на 150 хил.км и кабелите също.Посъветваха ме да сменя дистрибуторната капачка и палеца също.
Сега ако може да ме посъветвате за марки и кои от какво е доволен.Иначе свещите ще ги взема пак на Бош, за другите неща не знам.Диагностиката в сервиза на бош в стара загора е 36лв. :)
respekt86 написа:Махаш маркуча, сваляш алуминиевата тръба на която е закрепен датчика и вътре се пръска и забърсва с почистващ препарат.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта