plamski3 написа:А може ли да се сложи кутия от 1.8 или по-голям мотор, че с оригиналната на 100 ми е на 3000 оборота?
на 1,8 20в АГН при 100 също е на около 3000оборота.

plamski3 написа:А може ли да се сложи кутия от 1.8 или по-голям мотор, че с оригиналната на 100 ми е на 3000 оборота?
gonzo08 написа:Здравейте,и аз от 3 месеца съм притежател на голф 4 1,6 ср.АКЛ мотор.Колата е италианка 127 500км.Скоростната кутия е била DUU,но още в Италия е сменена с ERT,но е преди 2001г.Какво ще ме посъветвате да направя,да я свалям и да отварям да и слагам болтове или да карам така.Вече съм навъртял 7000/8000км. и няма никакви грижи.Благодаря предварително!!!
icefire написа:една от опциите е официален дилър на VW
wargod написа:Колеги, от къде могат да се поръча този ремонтен комплект болтове за DUU? Другата седмица ще купувам голфа 1.6 100кс 2000г и до колкото разбрах от хората, които са ходили да го гледат, малко прескръцвала на 1 и 2 скорост (от 2-3 седмици била така, не е карана много от както се е получило). Изчетох доста от това, което сте писали по тази тема и обмислям още като я взема колата да ги сменя тия нитове 9мм с болтовете 12мм,но не знам от къде да ги поръчам и къде в Бургас може да се сменят... Благодаря предварително!
zfa159 написа:Тези скорости обикновено късат нитовете на диференциала.Ако се отвори на време и се ремонтира,добре,ама ако я караш повече време така,някой от нитовете пробива корпуса и всичко става на мармалад.Силно препоръчително е да си я направиш,защото такава кутия под 300-350лв 2-ра употреба не можеш да намериш (освен от някой,който не знае какво продава)...пък с кутия 2-ра ръка,може пак да се случи същото. Общо взето потърси друга,намери си (за да имаш вариант) и тогава разглобете твоята...ако може да се оправи до цената на другата + 200/300лв, е смислено да се ремонтира твоята. Ако ли не, взимаш и слагаш следващата.
По повод датчика - няма никаква причина като сложиш датчика, да не може да се включват скоростите,освен ако новия датчик нещо не е какъвто трябва. Ако си карал без датчика,дано поне си запушил дупката за него,защото иначе маслото малко по малко си излиза от там.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 119 госта