Странен проблем на газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Странен проблем на газ
Здравейте колеги моля ви за помощ защото няколко газаджии и във Враца и Монтана не откриват проблема , а той е следния.Аатомобила е Пасат б3 2.00 115к.с. с обикновена АГУ.Когато колата е студена пали и работи отлично на газ няма повишаване на разхода.Но когато е топла и я изгася за повече от 15-20 минути повече неиска да запали на газ тогава запалвам на бензин и при опит да премина на газ тя гасне.Тогава чакам да истине мотора тогава пали и варви на газ.Преди месец ми направи подобен проблем и в Монтана и смениха газовия клапан с ВРС изпарителя незнам на колко хиляди е защото купих колата миналия октомври и предишните собственици го бяха сменили.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен проблем на газ
Колеги няма ли кой да помогне с диагноза.
- geo0rg1
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: AKL
Това май са симптоми на заминали мембрани на изпарителя
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Колега най-вероятния проблем според мен е газовия клапан,слаб ток на клапана породен от може би слаба връзка!Заслушай се когато направи тоя проблем когато дадеш на контакт дали и двата клапана цъкат тоя на изпарителя и този на входящата газ към изпарителя,извикай си някои за помощник най добре 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги утре сам пак на газаджия дано разреши проблема.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Да не забравиш да пишеш за отстранения проблем 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Клапана е за смяна.Типичен проблем при загрял мотор,а може и да се е задръстил с графит.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги , проблема е решен.Газовия клапан беше пълен с графит също така ми смениха и тръбичката от бутилката до газовия клапан.Към днешна дата всичко е точно с автомобила.Ако проблема се появи пак трябва да почиствам газовата бутилка или да я заменям с нова.Благодаря на всички колеги.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Тръбата що я сменихте?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега тръбата я сменихме защото майстора каза че от нея се задръства газовия клапан който е на месец време.Но ако пак ми направи тоя проблем трябва да мисля за бутилка. 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Бутилката едва ли генерира графит, съветвам те да смениш газстанцията, за да не си припомняш скоро пак как се чисти клапан.
L&R написа:Бутилката едва ли генерира графит, съветвам те да смениш газстанцията, за да не си припомняш скоро пак как се чисти клапан.
Така е, там по врачанско газта е винаги 20 стотинки надолу, смятайте кво наливат...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Късно видях темата, а и аз съм участвал в този филм. При мен, обаче беше запушена тръбичката от бутилката до филтъра. Почистих с парче тел и изпадна над шепа графит.
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
delpi написа:L&R написа:Бутилката едва ли генерира графит, съветвам те да смениш газстанцията, за да не си припомняш скоро пак как се чисти клапан.
Така е, там по врачанско газта е винаги 20 стотинки надолу, смятайте кво наливат...
1.25 и 1.30 в момента. Не помня време да сме били с 20 стотинки разлика

Ivo 1983 написа:delpi написа:L&R написа:Бутилката едва ли генерира графит, съветвам те да смениш газстанцията, за да не си припомняш скоро пак как се чисти клапан.
1.25 и 1.30 в момента. Не помня време да сме били с 20 стотинки разлика
10+ разлика за газта със сигурност съм виждал във Враца, имам спомен, че миналата година когато газта беше пак около 1,30 видях във Враца на този път, който е за Оряхово преди автогарата на една от няколкото бензиностанции там цена 1,11 за газ.
Върни се в “Автогазови уредби”