Marto_cafeto написа:Изчетох цялата тема ! От 14:50 до 15:55.Разказваш доста интересно.Много ми харесва пасата.Какво стана с маската ? Много е хубава и дано да стане страшна муцка отпред. За идеята ти със стоповете не си ли мислил за ЧЕРНО/ЧЕРВЕНА гама.Ще се върже доста с канта по броните.
Късмет с колата,много е готина !
Много благодаря колега за отделеното внимание, вече съм с черно/червени стопове и честно не знам защо не съм ги направил по-рано такива... Доста се промени задницата според мен като визия и скоро може да има развитие с маската. Иначе и аз много искам да я сложа завършена, но за съжаление това изисква и свободно време, което за момента ми е малко кък. В крайна сметка ABT маската ми седи на видно място поставена над шкафовете в кухнята за да й се наслаждавам и да не я забравя. Ето и последна снимка със старото ми увиснало гърне, стоповете са акцента и канта ще го върна тези дни

vwladi написа:Колега то добре си сменил гърнето Честито , а някакъв накрайник ще слагаш ли ,защото не е от най-хубавите гледки една кръгла дупка на гърнето отзад някак си не се връзва. Може би оригинален накрайник с който си идват или едно тип двуцевка ще застане доста добре![]()
А точно много хубав въпрос