Благодаря за линка! За съжаление от него разбрах, само, че най-вероятно, за да избягат от различното място за захващане на двете иначе еднакво дълги оригинални чистачки, 3d-party-производителите правят дясната по-къса - 51 см. - нещо, което и аз предполагах. Защо обаче моята нова дясна чистачка, въпреки, че е 50 см. (може и 51 да е, не съм сигурен), пак опира леко, и това проблем ли ще е, при положение, че все пак чисти? Може ли някак да се регулират от рамото евентуално? Продавачът в магазина в началото понеже ми беше поръчал две еднакви по 53 см, се опитваше да ме убеди, че просто дясната ми чистачка не трябвало да слиза съвсем до капака и, че за това опирала, и трябвало да си регулирам рамото на чистачката - нещо, което ми се стори абсурдно. След като обаче си видя грешката и поръча по-късата дясна, сега ми казва, че и тя си е ок, но аз я виждам, че също опира, макар и по-малко от първата, която ми беше дал.. Иначе в темата от линка има съвет и за смяна само на гумичките - нещо, което бях чел още преди време и неотдавна звънях в Порше-Изток, но там провериха уж по VIN, и ми казаха, че за моя модел нямало само гумички - може и да са ме заблудили обаче, като чета, че други хора са си купували както от там, така и от Порше-Юг..