П.П. Сега, като гледам втората снимка, имам чувството, че старите чистачки не са били с еднаква дължина, въпреки, че продавачът в магазина уж ги мери еднакви..

ecm написа:.. Иначе в темата от линка има съвет и за смяна само на гумичките - нещо, което бях чел още преди време и неотдавна звънях в Порше-Изток, но там провериха уж по VIN, и ми казаха, че за моя модел нямало само гумички - може и да са ме заблудили обаче, като чета, че други хора са си купували както от там, така и от Порше-Юг..

Иначе, понеже снощи забелязах и две изгорели крушки отпред - една на къси и един габарит, та се захванах първо с тях и забравих да измеря дясната чистачка дали е 50 или 51 см, но се чудя, така или иначе съм я купил вече и дадох 17 лв., да опитам само да запиля пластмасата на капачката, защото тя реално опира с няколко милиметра в уплътнението, а не е цял сантиметър, както написа някой по-горе.. Освен това чистачката си чисти и така, та се чудя въобще дали да се занимавам - само да не прецака нещо моторчето на чистачката от по-голямото съпротивление.. IRRITATING написа:Обикновена и безшарнирна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта