MK3 Silver lady
- hegemon
- Автомобил: Golf MK3
- Двигател:
Re: VW 3 Един бъдещ "проект"
Добър вечер и съжелявам,че толкова много време несъм ъп-вал темата.По колата не е случило кой знае какво ново,защото финансите ми отидоха за VWclub fest-a...все пак от провинцията до столицата пътя си е златен
Сега да ви споделя какво става с голфчето.С един приятел решихме малко да разнообразим колата откъм светлина и сложихме диодни ленти отдолу. 

на тази сме с "брата по светлина".Аз оставам на мнение,че синята светлина в тъмното е по-красива. ,
Сложихме и в краката.В последствие свързах и в багажника едно малко диодче към оригиналната светлина,за да се освети целият багажник,но за жалост нямам снимка от него
. На снимките се вижда изкараното копче под врътките за парното.Взех такова наподобяващо на копчетата в рали автомобилите.Неговата работа е да включва и изключва диодите под колата,защото всеки знае,че са незаконни и полицията прави проблем за тях.
Понеже дойде пролет и реших да сменям вече летните джапанки,а именно Yokohama с джанти от Volvo 5.5J 14ки.
Може и да са от Volvo,но на мен ми харесват.За сега ще таркалям с тях,пък по-нататък ще ги сменям.От фестивала в София преди няколко дни си взех спрей за затъмняване Plasti Dip черен.И така започна се облепяне около стоповете
и когато всичко беше готово ги напръсках
След 3-4 часа съхнене,както беше написано,махнах всичко ненужно около стоповете и
Лично на мен ми се насълзиха очите като ги видях.Последваха и мигачите
.За сега е това,но другият месец,ако е рекъл Господ ще има още подобрения. 
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
НЕ ,не ,не ,този неон не ми харесва прилича на летяща чиния
.Иначе другите неща добре са се получили 
.Иначе другите неща добре са се получили 
- balantai
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Daniel Kuntov написа:НЕ ,не ,не ,този неон не ми харесва прилича на летяща чиния.Иначе другите неща добре са се получили
И аз съм с неон ама зелен доста е яко в тъмното

- hegemon
- Двигател:
Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета 

- balantai
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
hegemon написа:Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета
В стил бързи и яростни
Най-много да го помислят за хонда сивик ,на тях много често им слагат неони 
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
hegemon написа:Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета
Може просто да ги е страх от НЛО
Ако чакаш на неона да ти излезе късметът...
Ще ти заякне доста дясната ръка 
Следващата стъпка е да си сложиш ветропоказател, с формата на петел, на тавана 

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Всеки си има вкус и виждане за колата си. Човека си я прави, както му харесва.
- AbSoLuT-15
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AFT 1997
Тръгнал си към "Need for Speed Underground" ми се струва ...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Преди доста години имах колега с калибра,хард тунинг и неони.Няма да ти казвам какви бяха коментарите на момите,като минеше покрай тях
Иначе на мен темата ми е забавна
Иначе на мен темата ми е забавна

-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Викаш - няма значение дали те плюят или те хвалят, важното е да си в устите на хората?hegemon написа:Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета
Ако моята кола свети така и някоя мома ми обърне внимание заради светлината ... не бих се хвалил, че толкова глупаво същество ми обръща внимание.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Посякохте ентусиазма и труда на човека
Подкрепям колегите,мина им времената на тези изпълнения.Ако хващаш окото по улицата,то не е защото е много яко осветлението,повярвай
Подкрепям колегите,мина им времената на тези изпълнения.Ако хващаш окото по улицата,то не е защото е много яко осветлението,повярвай

- hegemon
- Двигател:
Re: MK3 Silver lady
Добър вечер,колеги.След всичките критики,които понесох за диодите под колата,психиката ми не издържа и замалко да се самоубия.
Не бе базикам се,да не си помислите нещо.Но обърнах внимание на мненията ви и реално погледнато наистина съм бил като...НЛО... отстрани.Понеже така и така единият диод се разпой и не светеше и ускубах всичко що е кабел и светлинка под колата.Оставих само под предната проня за цвят.Понеже ми предстоеше ходене по Плевенският край и рекох да я постегна.И така..като за начало си взех цяла вежда и я сложихме с един колега и приятел.
Освен вежда сложих и широк нож за по-добра визия на предницата.(несъм мислил,че тоя нож така ще я отвори тая предница)Боядисах предната емблема.Ето така стой отстрани. 
- hegemon
- Двигател:
И така,вече сме на село в близост до Дунав.Ето някой снимчици.
(тази е правена от приятелката ми,но си става)
И ето тази ми е любима.
А това е моя милост с lady-то
.Ами за сега е това,но скоро ще има още подобрения.Благодарение на един колега,ще се сдобия с ценна част за замислите ми по колата,но това по-нататък.За сега толкова.
Лека вечер и безаварийно каране.
Лека вечер и безаварийно каране.- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Така е по-добре,ако боядишеш и праговете черни ще стане още по-добре понеже ще се върже с черния нож от пред.
Сега като я погледнеш от страни и се губи линията с черния нож и сивите прагове.
Сега като я погледнеш от страни и се губи линията с черния нож и сивите прагове.