MK3 Silver lady

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
hegemon
Автомобил: Golf MK3
Двигател:

Re: VW 3 Един бъдещ "проект"

Мнениеот hegemon » Чет 20 мар 2014 23:29

Добър вечер и съжелявам,че толкова много време несъм ъп-вал темата.По колата не е случило кой знае какво ново,защото финансите ми отидоха за VWclub fest-a...все пак от провинцията до столицата пътя си е златен :biggrin Сега да ви споделя какво става с голфчето.С един приятел решихме малко да разнообразим колата откъм светлина и сложихме диодни ленти отдолу. ИзображениеИзображениеИзображение на тази сме с "брата по светлина".Аз оставам на мнение,че синята светлина в тъмното е по-красива. ,Изображение Сложихме и в краката.В последствие свързах и в багажника едно малко диодче към оригиналната светлина,за да се освети целият багажник,но за жалост нямам снимка от него :icon_sad . На снимките се вижда изкараното копче под врътките за парното.Взех такова наподобяващо на копчетата в рали автомобилите.Неговата работа е да включва и изключва диодите под колата,защото всеки знае,че са незаконни и полицията прави проблем за тях.Изображение Понеже дойде пролет и реших да сменям вече летните джапанки,а именно Yokohama с джанти от Volvo 5.5J 14ки. Изображение Може и да са от Volvo,но на мен ми харесват.За сега ще таркалям с тях,пък по-нататък ще ги сменям.От фестивала в София преди няколко дни си взех спрей за затъмняване Plasti Dip черен.И така започна се облепяне около стоповете Изображение и когато всичко беше готово ги напръсках Изображение След 3-4 часа съхнене,както беше написано,махнах всичко ненужно около стоповете и :scare3 Изображение Лично на мен ми се насълзиха очите като ги видях.Последваха и мигачите Изображение.За сега е това,но другият месец,ако е рекъл Господ ще има още подобрения. Изображение

Потребителски аватар
Daniel Kuntov
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: GTI 2.0 8V AGG

Мнениеот Daniel Kuntov » Чет 20 мар 2014 23:36

НЕ ,не ,не ,този неон не ми харесва прилича на летяща чиния :screwy .Иначе другите неща добре са се получили :th_up

Потребителски аватар
balantai
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот balantai » Пет 21 мар 2014 0:30

Daniel Kuntov написа:НЕ ,не ,не ,този неон не ми харесва прилича на летяща чиния :screwy .Иначе другите неща добре са се получили :th_up

И аз съм с неон ама зелен доста е яко в тъмното :mhihi

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Пет 21 мар 2014 1:28

Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета :mhihi

Потребителски аватар
balantai
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот balantai » Пет 21 мар 2014 1:31

hegemon написа:Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета :mhihi

В стил бързи и яростни :mhihi :mhihi Най-много да го помислят за хонда сивик ,на тях много често им слагат неони :death

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 21 мар 2014 7:03

hegemon написа:Летяща чиния не чак толкова.Ами за гъзария го сложих,че гледам кат го пусна в сумкарака вечер и момичетата се обръщат след мен..току ми излязъл късмета :mhihi

Може просто да ги е страх от НЛО :mhihi
Ако чакаш на неона да ти излезе късметът... :bowdown Ще ти заякне доста дясната ръка :Mr Green Fun

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 21 мар 2014 8:55

Следващата стъпка е да си сложиш ветропоказател, с формата на петел, на тавана :th_up

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Пет 21 мар 2014 9:18

Всеки си има вкус и виждане за колата си. Човека си я прави, както му харесва.

Потребителски аватар
AbSoLuT-15
Автомобил: Golf 3
Двигател: AFT 1997

Мнениеот AbSoLuT-15 » Пет 21 мар 2014 10:39

Тръгнал си към "Need for Speed Underground" ми се струва ...

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 21 мар 2014 11:00

Преди доста години имах колега с калибра,хард тунинг и неони.Няма да ти казвам какви бяха коментарите на момите,като минеше покрай тях :mhihi
Иначе на мен темата ми е забавна :th_up

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 21 мар 2014 11:16

Викаш - няма значение дали те плюят или те хвалят, важното е да си в устите на хората?
Ако моята кола свети така и някоя мома ми обърне внимание заради светлината ... не бих се хвалил, че толкова глупаво същество ми обръща внимание.

Потребителски аватар
Fearless
Автомобил: VW Golf
Двигател: AZD

Мнениеот Fearless » Пет 21 мар 2014 21:07

Посякохте ентусиазма и труда на човека :mhihi

Подкрепям колегите,мина им времената на тези изпълнения.Ако хващаш окото по улицата,то не е защото е много яко осветлението,повярвай :Mr Green Fun

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Re: MK3 Silver lady

Мнениеот hegemon » Съб 05 апр 2014 1:48

Добър вечер,колеги.След всичките критики,които понесох за диодите под колата,психиката ми не издържа и замалко да се самоубия. :icon_lol Не бе базикам се,да не си помислите нещо.Но обърнах внимание на мненията ви и реално погледнато наистина съм бил като...НЛО... отстрани.Понеже така и така единият диод се разпой и не светеше и ускубах всичко що е кабел и светлинка под колата.Оставих само под предната проня за цвят.Понеже ми предстоеше ходене по Плевенският край и рекох да я постегна.И така..като за начало си взех цяла вежда и я сложихме с един колега и приятел. Изображение Изображение Освен вежда сложих и широк нож за по-добра визия на предницата.(несъм мислил,че тоя нож така ще я отвори тая предница)Боядисах предната емблема.Ето така стой отстрани. Изображение

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Съб 05 апр 2014 1:56

И така,вече сме на село в близост до Дунав.Ето някой снимчици. Изображение (тази е правена от приятелката ми,но си става) Изображение Изображение И ето тази ми е любима. Изображение А това е моя милост с lady-то Изображение .Ами за сега е това,но скоро ще има още подобрения.Благодарение на един колега,ще се сдобия с ценна част за замислите ми по колата,но това по-нататък.За сега толкова. Изображение :love.vwclub Лека вечер и безаварийно каране.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 05 апр 2014 16:59

Така е по-добре,ако боядишеш и праговете черни ще стане още по-добре понеже ще се върже с черния нож от пред.
Сега като я погледнеш от страни и се губи линията с черния нож и сивите прагове. :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”