Добър вечер и съжелявам,че толкова много време несъм ъп-вал темата.По колата не е случило кой знае какво ново,защото финансите ми отидоха за VWclub fest-a...все пак от провинцията до столицата пътя си е златен  

Сега да ви споделя какво става с голфчето.С един приятел решихме малко да разнообразим колата откъм светлина и сложихме диодни ленти отдолу. 

на тази сме с "брата по светлина".Аз оставам на мнение,че синята светлина в тъмното е по-красива.  ,

Сложихме и в краката.В последствие свързах и в багажника едно малко диодче към оригиналната светлина,за да се освети целият багажник,но за жалост нямам снимка от него 

. На снимките се вижда изкараното копче под врътките за парното.Взех такова наподобяващо на копчетата в рали автомобилите.Неговата работа е да включва и изключва диодите под колата,защото всеки знае,че са незаконни и полицията прави проблем за тях.

Понеже дойде пролет и реших да сменям вече летните джапанки,а именно Yokohama с джанти от Volvo 5.5J 14ки. 

Може и да са от Volvo,но на мен ми харесват.За сега ще таркалям с тях,пък по-нататък ще ги сменям.От фестивала в София преди няколко дни си взех спрей за затъмняване Plasti Dip черен.И така започна се облепяне около стоповете 

и когато всичко беше готово ги напръсках 

След 3-4 часа съхнене,както беше написано,махнах всичко ненужно около стоповете и  

Лично на мен ми се насълзиха очите като ги видях.Последваха и мигачите 

.За сега е това,но другият месец,ако е рекъл Господ ще има още подобрения.