Бавно загрява и после прегрява???!!!
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Бавно загрява и после прегрява???!!!
Г3 2.0 16в.Кат запаля сутрин му трябват сигурно 15мин да стигне 80градуса на водата и кат се завра в задръстване стига 100грасдуса.С нов термостат съм!Ако някой има идеи да сподели че ме дразни вече....
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може датчика да не ти отчита правилно температурата и да виждаш завишени показания на таблото.
Включва ли перката изобщо, щото, ако на 100градуса не се чува нищо най-верояно температурата е доста по-ниска.
При мен е същото положението, само, че сега като е студено повече от 95гр. не качва.
Лятото редовно ми катери до към 100гр на място., карах я колата в Юнитрейд гледаха я, мериха и казаха, че всичко е ОК.
Може пък и найстина да си попаднал на кофти термостат, както спомена колегата по-горе.
Включва ли перката изобщо, щото, ако на 100градуса не се чува нищо най-верояно температурата е доста по-ниска.
При мен е същото положението, само, че сега като е студено повече от 95гр. не качва.
Лятото редовно ми катери до към 100гр на място., карах я колата в Юнитрейд гледаха я, мериха и казаха, че всичко е ОК.
Може пък и найстина да си попаднал на кофти термостат, както спомена колегата по-горе.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bomber написа:И при мен е така-в задръстване 100 градуса.Перката не се включва.та да питам има ли някакъв датчик за перката и тои да прави номерца![]()
П.С Колега извинявай,че ти използвам темата,но да не се дублират и затова
Има отделен датчик за перката, при повече автомобили е с 2степени, първата е по-слаба и се включва към 94-95градуса, а втората малко след 100градуса.
Ако греша с точните градуси нека някой ме поправи.
Сменя се лесно (поне при мен) и струва малко пари, много трябва да се внимава с него щото може да кипне чайника, ако перката не включи и човек за заблее като е в задръстване, особено през лятото.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Има датчик,който отчита темпетатурата.
Трябва да се намира на блока.
Според мен той дава грешно показание на стрелката,която показва температурата.
Трябва да се намира на блока.
Според мен той дава грешно показание на стрелката,която показва температурата.
Последна промяна от rexpitbul на Сря 10 яну 2007 0:26, променено общо 3 пъти.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Re: Бавно загрява и после прегрява???!!!
Golf 3 1.8 написа:Г3 2.0 16в.Кат запаля сутрин му трябват сигурно 15мин да стигне 80градуса на водата и кат се завра в задръстване стига 100грасдуса.С нов термостат съм!Ако някой има идеи да сподели че ме дразни вече....
А на дълъг път как е температурата? При мен с изряден нов термостат достигам 95 градуса за 15 минути и после се колебае между 93-98 независимо от карането , което си е нормално-този уред на таблото не е толкова прецизен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”