Относно пич-а с търсенето на голф-а, ще му споделя аз какво гледах когато търсих кола. Важното за мен е първо да няма ръжда и да няма гнило никъде по колата, което ограничава избора само коли от Италия. А там проблема с мотора е много голям. Затова когато харесах сегашната си кола, помолих продавача да отидем при негов майстор, и да ми свали капака на валовете, да погледна дали няма 2-ри капак от масло. И се оказа, че няма което ме зарадва (а какво е положението в картера не се знае). Другото което гледах, е двигателя да не мени обороти, рейката да не вие, и антифриза да е чист и казанчето на антифриза да не е черно. Покарах колата, и ми хареса. Друго не съм гледал, защото нямам други познания. След покупката излязоха някои дребни неща, но това е нормално, все пак не купувам нова кола. Та прецени какви са ти изискванията и почваш да търсиш това което ти хареса. И не забравяй, че без компромис няма да намериш кола. Ако избирах кола по-салона, по-цвета или по-джантите, сега ще ходих пеша!