Stivi написа:...като се има предвид че един качествен бит струва 2лв си представи колко ще са здрави...
Колко според теб струва изработката на 1 бит от 10грама метал? За минута в завода сигурно се отливат не стотици, ами хиляди такива детайли. Аз съм си купувал бюджетни инструменти, които в някои случаи са надживявали доста по-скъпи инструменти. Един комплект отвертки от битака за 2лв надживя комплект "прецизни, с марка" от Мастерхаус за 10лв. Имам една отвертка, която я купих от битака, но не мога да я намеря пак същата - обръща се, кръстачка от едната, от другата права. Напъвана е зверски и няма чупене. Имам клещи, които бях намерил, един път като се разхождах с колелото. Сигурно са изпуснати от някой от тези от EVN. Значи толкова здрави клещи не бях виждал. На мястото на клещите, където е предвидено да се реже съм слагал пирони и стоманизирани винтове, удрял съм с чук по клещите, за да ги разрежат - счупят, а на клещите нищо им няма. Еми, няма да ги сменя и за нищо не бих ги дал тия клещи. Сиви, грозни, невзрачни, с дебели оранжеви дръжки. С тях директно съм и връзвал жици на 220V, без да гася тока - никакви проблеми.