Загуба на вода
- tonitoo90
- Автомобил:
- Двигател:
Загуба на вода
помогнете -прегледах сички маркучи и радиатора но пак си губи от водата .Видимо не се вижда теч
- venll-vr
- Автомобил:
- Двигател:
Ако пуши бяло и маркучите са ти много твърди на пипане - гарнитура, ако не-гледай някъде за спукан маркуч. Има голяма вероятност когато се образува налягане маркуча да пропуска и да пръска по двигателя. Тогава течността се изпарява веднага и не може да се види от къде изпуска. Решението е на канал като е загряла - гледаш под нея и се ориентираш от къде тече
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз бях писал преди такава тема защото имах абсолютно същия проблем... Пълня го до горе дали съм минал и 5км и е почти празно но после си държи това ниво.Колегите от форума ми казаха ако не загрява или не прави никви мизерии да карам така и наскоро ми направи впечатление че вече маи не губи течност 

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
прегледай пластмасите на които са поставени датчиците за водата, желязната тръба от водната помпа към радиатора на парното, погледни в купето да не е протекло радиаторчето на парното, отвий капачката на разширителния съд и погледни да ли гуменото уплътнение си е на мястото. въобще огледай добре навсякъде за теч, само когато се кара колата ли намалява антифриза?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”