Piqndurnik написа:
Във всеки случай, с енергията, нужна за онождане на дявола в полет, се печелят повече пари от тези за една винетка.

Piqndurnik написа:
Във всеки случай, с енергията, нужна за онождане на дявола в полет, се печелят повече пари от тези за една винетка.
vasstop написа:А ако да речем си сменил предното стъкло и са ти унищожили винетния стикер, но пазиш касовата бележка и втория отрязък с баркода - пак ли се счита, че не си заплатил винетна такса, м?
Грешка:forski написа:Добре...
Спират ме за проверка
Има ли стикер?
Има
къде е стикета?
Бъркам в джабката и го показвам
Защо не е залепен?
Защото така съм си решил
И какво следва от тук нататък, има ли глоба, няма ли, колко е глобата...на какво основание и т.н.
vasstop написа:Писал съм го на няколко места в този форум, ще го напиша пак с риск да предизвикам още полемики:
Покажете ми къде в ЗДвП и ППЗДвП е упоменато наказание за "незалепен" винетен стикер.
Има глоба за залепен невалиден стикер, има глоба за незаплатена винетна такса, но ми покажете къде в закона пише каква е глобата за незалепен винетен стикер.![]()
hooligans написа:На теория е така, но на практика се съмнявам.
Mihailov78 написа:Както писа един колега по-горе, парите за пътя е най-справедливо да влязат в литър гориво. Караш - плащаш, не караш - не плащаш. чисто и ясно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта