Vlad777 написа:Бях в Германия тия дни и навъртях само там около 3000 км. Беше си направо маратон по шофиране. Карах където може 180-200 и нагоре колкото може в границите на разумното. Всички са си свикнали и си карат така безпроблемно. Странно защо в Германия се смята за разумно да се кара с 200 и отгоре, а в България е възприето, че не е разумно... Кога ли ще ги стигнем германците?
betaserk написа:Аз повече от 110 не карам, страх ме е! При 110 трябва да се усетиш за части от секундата а при 200 не ми се мисли колко трябва да е това време. За спирачния път да не говорим.
vili_gti написа:betaserk написа:Аз повече от 110 не карам, страх ме е! При 110 трябва да се усетиш за части от секундата а при 200 не ми се мисли колко трябва да е това време. За спирачния път да не говорим.
Пробвай с 150 и ще спре да те е страх. При 100-110 никой не те брои за участник в движението по магистрала. Даже и ТИР може да ти влезне отзад. Някои от тях си пердашат с 120-130. При тази ниска скорост от около 110 е много вероятно твърде често да изпадаш в ситуации като твойта и да се чудиш "а наляво, а надясно дали да спра изобщо пълен хаус настава" отколкото при 140-150. Получава се все едно им се пречкаш на другите.
Piqndurnik написа:
Кара се с колкото кара основният поток. Така нито пречиш, нито на тебе ти пречат.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта