KalinaSotirova написа:Единственото, което се надявам да има в колата е USB, защото обичам да слушам музика. Не съм наясно още как се записват дискове за кола, но предполагам, че всякакви ще стават.
ktamen написа:Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.
После ще имаш по-реалистична представа каква кола ти трябва.
pepone написа:ktamen написа:Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.
После ще имаш по-реалистична представа каква кола ти трябва.
да дадеш 20к за нова кола и да си млад шофьор, първата ми кола беше рено 5 за 1200 лв , и да я одереш, и да стане нещо друго няма да те е яд, само ще ти кажа, че имах 2 леки катастрофи _(една лелка ми отне предимството и зави пред мен, втория път един бързаше в насрещното да завие на ляво, а аз излезнах от завоя), а един път една маршрутка ме подпря на жълтите павета, щото шофьора блее, и това в първите 3-4 години от стажа ми, отделно ми бяха счупили огледалата в студентски град, но все пак ако ти се разправя със застрахователи може да си купиш и по-нова кола
hooligan_sk написа:Ако може и Aston Martin да си купи за първа кола. Много обичате да правите сметката на хората...
KalinaSotirova написа: Аз държа колата да е с 4 врати, а новият Ъп е само с две. Затова гледам по-стария модел.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта