VW Up!
- KalinaSotirova
- Автомобил: VW UP
- Двигател:
Re: VW Up!
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
KalinaSotirova написа:Единственото, което се надявам да има в колата е USB, защото обичам да слушам музика. Не съм наясно още как се записват дискове за кола, но предполагам, че всякакви ще стават.
На колко години си?
-
cecoa1
- VW експерт

- Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
- Двигател: AVF
Случайно видях в мобиле да се продава чисто нова Форд Фиеста, спечелена от лотарията.
Ако си е със заводската гаранция(не е регистрирана на снимките и е в МотоПфое)цената е с няколко хиляди под пазарната, е доста изгодна сделка.
В смисъл, ако модела се харесва като опция.(актуалния модел е)
Ако си е със заводската гаранция(не е регистрирана на снимките и е в МотоПфое)цената е с няколко хиляди под пазарната, е доста изгодна сделка.
В смисъл, ако модела се харесва като опция.(актуалния модел е)
Последна промяна от cecoa1 на Пон 03 окт 2016 21:47, променено общо 1 път.
- KalinaSotirova
- Автомобил: VW UP
- Двигател:
На 24 години съм
Знам, че приказките ми свързани с колата звучат детски и съм наясно с това. Така е, когато не разбираш от коли и си жена :) 
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.
После ще имаш по-реалистична представа каква кола ти трябва.
-
pepone
- Автомобил:
- Двигател:
ktamen написа:Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.
да дадеш 20к за нова кола и да си млад шофьор
, първата ми кола беше рено 5 за 1200 лв , и да я одереш, и да стане нещо друго няма да те е яд, само ще ти кажа, че имах 2 леки катастрофи _(една лелка ми отне предимството и зави пред мен, втория път един бързаше в насрещното да завие на ляво, а аз излезнах от завоя), а един път една маршрутка ме подпря на жълтите павета, щото шофьора блее, и това в първите 3-4 години от стажа ми, отделно ми бяха счупили огледалата в студентски град, но все пак ако ти се разправя със застрахователи може да си купиш и по-нова кола- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ако може и Aston Martin да си купи за първа кола. Много обичате да правите сметката на хората... 
- tomata
- Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
- Двигател: AWT AWC
pepone написа:ktamen написа:Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.
да дадеш 20к за нова кола и да си млад шофьор, първата ми кола беше рено 5 за 1200 лв , и да я одереш, и да стане нещо друго няма да те е яд, само ще ти кажа, че имах 2 леки катастрофи _(една лелка ми отне предимството и зави пред мен, втория път един бързаше в насрещното да завие на ляво, а аз излезнах от завоя), а един път една маршрутка ме подпря на жълтите павета, щото шофьора блее, и това в първите 3-4 години от стажа ми, отделно ми бяха счупили огледалата в студентски град, но все пак ако ти се разправя със застрахователи може да си купиш и по-нова кола
И кво като е дала 20к за кола. Тя ще има каско. АКО НЯКОГА я блъснат ще и я управят
Много ми е смешно някой път, някой пита за няква кола за 20к, те му предлагат кола за 1к лв
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Заключвайте темата да не събира излишен спам,момичето ще кара курсове след 10 месеца,значи след една година с парите и книжката в джоба да пита пак....ще помагаме :)
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Оооо, тя рибата в морето ли е още ... то вече книжка и кола на едно се купуват 
-
pepone
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Ако може и Aston Martin да си купи за първа кола. Много обичате да правите сметката на хората...
не правя сметка на никой, всеки може да си харчи парите както иска, за мене 20 бона за първа кола са пълна смешка, да не кажа вица на деня- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
KalinaSotirova написа: Аз държа колата да е с 4 врати, а новият Ъп е само с две. Затова гледам по-стария модел.
има и с 4 врати.
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Малко глупаво може да прозвучи..........Знам , че ти е голям мерак да си купиш нова кола , но изчакай една година . След като вземеш шоф.книжка ще ти трябва поне година за да се ошлайфаш като шофьор. Ще правиш неминуеми грешки , а това неминуемо ще се отрази на новата ти кола. Няма някой който да е взел книжка ......и да не е правил грешки. Ще те посъветвам да покараш една година някой таралясник за който няма да те е яд , че ........си го потрошил. Това е неизбежно. Нищо лично. Така посъветвах и синът ми........и не сгреших. 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Бе оставете жената да си купи, или да и купят каквото и харесва. На всички редовно пребиваващи тук им е ясно че от 10 години насам нещата са зациклили до Голф 4 и производните му, но приемете че има хора които разполагат с повече от 20 скъсани лева в джоба. Като я очука и облъска, ще я продаде на някой форумен разбирач който по цял ден ще я кичи, лъска, и ще качва снимки нета, за да могат останалите разбирачи да охкат и да ахкат, и всички отново ще са щастливи и доволни. 
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Колежке, малко ирония- купи си кола за 1000 лв. да се научиш да караш(щото на шофьорския курс явно няма да се научиш- според някои колеги така излиза) и ще попаднеш на следните екстри: скърцащ и тракащ автомобил, зимата я запали, я не
, това не работи, онова не работи+ овехтял салон + почти сигурна липса на парно зимата, лошо обдухване на стъклата- което е супер за млад шофьор - тъкмо да се научиш да караш с лоша видимост, със замъглени огледала
, а ако влиза вода отнякъде в купето през студените сутрини хората чистят стъкла отвън, ти ще чистиш и отвътре.... и още и още. НО това си има и добра страна - ще намериш много нови приятели- автомонтьори, шофьори на репатраци и т.н. то лошо няма, ама
Имаш ли средства за нов автомобил - купувай- недей се хендри на таралясници, щото за 1000лв никой няма да си продаде читавия и стегнат автомобил. Аз направих такъв избор - нямах пари за нова кола, но купих най- новата която можех да си позволя- поло- нисък клас, но беше на 5г, скоро става на 10 - безпроблемен автомобил.
, това не работи, онова не работи+ овехтял салон + почти сигурна липса на парно зимата, лошо обдухване на стъклата- което е супер за млад шофьор - тъкмо да се научиш да караш с лоша видимост, със замъглени огледала
, а ако влиза вода отнякъде в купето през студените сутрини хората чистят стъкла отвън, ти ще чистиш и отвътре.... и още и още. НО това си има и добра страна - ще намериш много нови приятели- автомонтьори, шофьори на репатраци и т.н. то лошо няма, ама
Имаш ли средства за нов автомобил - купувай- недей се хендри на таралясници, щото за 1000лв никой няма да си продаде читавия и стегнат автомобил. Аз направих такъв избор - нямах пари за нова кола, но купих най- новата която можех да си позволя- поло- нисък клас, но беше на 5г, скоро става на 10 - безпроблемен автомобил.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”