VW Up!

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
KalinaSotirova
Автомобил: VW UP
Двигател:

Re: VW Up!

Мнениеот KalinaSotirova » Пон 03 окт 2016 18:22

:icon_lol :icon_lol :icon_lol :biggrin :biggrin :biggrin Така е :icon_razz

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пон 03 окт 2016 19:43

KalinaSotirova написа:Единственото, което се надявам да има в колата е USB :cool , защото обичам да слушам музика. Не съм наясно още как се записват дискове за кола, но предполагам, че всякакви ще стават. :rolleyes

На колко години си?

cecoa1
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
Двигател: AVF

Мнениеот cecoa1 » Пон 03 окт 2016 20:25

Случайно видях в мобиле да се продава чисто нова Форд Фиеста, спечелена от лотарията.
Ако си е със заводската гаранция(не е регистрирана на снимките и е в МотоПфое)цената е с няколко хиляди под пазарната, е доста изгодна сделка.
В смисъл, ако модела се харесва като опция.(актуалния модел е)

Последна промяна от cecoa1 на Пон 03 окт 2016 21:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KalinaSotirova
Автомобил: VW UP
Двигател:

Мнениеот KalinaSotirova » Пон 03 окт 2016 20:55

На 24 години съм :smile Знам, че приказките ми свързани с колата звучат детски и съм наясно с това. Така е, когато не разбираш от коли и си жена :) :smile

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пон 03 окт 2016 21:07

Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.
После ще имаш по-реалистична представа каква кола ти трябва.

pepone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepone » Вто 04 окт 2016 8:56

ktamen написа:Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.

да дадеш 20к за нова кола и да си млад шофьор :banghead , първата ми кола беше рено 5 за 1200 лв , и да я одереш, и да стане нещо друго няма да те е яд, само ще ти кажа, че имах 2 леки катастрофи _(една лелка ми отне предимството и зави пред мен, втория път един бързаше в насрещното да завие на ляво, а аз излезнах от завоя), а един път една маршрутка ме подпря на жълтите павета, щото шофьора блее, и това в първите 3-4 години от стажа ми, отделно ми бяха счупили огледалата в студентски град, но все пак ако ти се разправя със застрахователи може да си купиш и по-нова кола

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Вто 04 окт 2016 9:08

Ако може и Aston Martin да си купи за първа кола. Много обичате да правите сметката на хората... :thumb_down

Потребителски аватар
tomata
Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
Двигател: AWT AWC

Мнениеот tomata » Вто 04 окт 2016 9:11

pepone написа:
ktamen написа:Купи си някаква движеща се кола за 1000лв и я карай поне два месеца.

да дадеш 20к за нова кола и да си млад шофьор :banghead , първата ми кола беше рено 5 за 1200 лв , и да я одереш, и да стане нещо друго няма да те е яд, само ще ти кажа, че имах 2 леки катастрофи _(една лелка ми отне предимството и зави пред мен, втория път един бързаше в насрещното да завие на ляво, а аз излезнах от завоя), а един път една маршрутка ме подпря на жълтите павета, щото шофьора блее, и това в първите 3-4 години от стажа ми, отделно ми бяха счупили огледалата в студентски град, но все пак ако ти се разправя със застрахователи може да си купиш и по-нова кола

И кво като е дала 20к за кола. Тя ще има каско. АКО НЯКОГА я блъснат ще и я управят :mhihi :mhihi :mhihi
Много ми е смешно някой път, някой пита за няква кола за 20к, те му предлагат кола за 1к лв

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 04 окт 2016 9:20

Заключвайте темата да не събира излишен спам,момичето ще кара курсове след 10 месеца,значи след една година с парите и книжката в джоба да пита пак....ще помагаме :)

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 04 окт 2016 9:27

Оооо, тя рибата в морето ли е още ... то вече книжка и кола на едно се купуват :biggrin

pepone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepone » Вто 04 окт 2016 15:53

hooligan_sk написа:Ако може и Aston Martin да си купи за първа кола. Много обичате да правите сметката на хората... :thumb_down

:offtopic не правя сметка на никой, всеки може да си харчи парите както иска, за мене 20 бона за първа кола са пълна смешка, да не кажа вица на деня

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 04 окт 2016 16:11

KalinaSotirova написа: Аз държа колата да е с 4 врати, а новият Ъп е само с две. Затова гледам по-стария модел.

има и с 4 врати.

Потребителски аватар
дърт милиционер
Автомобил: WV Polo 2F 1993
Двигател: 1.4 DIESEL

Мнениеот дърт милиционер » Вто 04 окт 2016 18:25

Малко глупаво може да прозвучи..........Знам , че ти е голям мерак да си купиш нова кола , но изчакай една година . След като вземеш шоф.книжка ще ти трябва поне година за да се ошлайфаш като шофьор. Ще правиш неминуеми грешки , а това неминуемо ще се отрази на новата ти кола. Няма някой който да е взел книжка ......и да не е правил грешки. Ще те посъветвам да покараш една година някой таралясник за който няма да те е яд , че ........си го потрошил. Това е неизбежно. Нищо лично. Така посъветвах и синът ми........и не сгреших. :beer

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Вто 04 окт 2016 19:32

Бе оставете жената да си купи, или да и купят каквото и харесва. На всички редовно пребиваващи тук им е ясно че от 10 години насам нещата са зациклили до Голф 4 и производните му, но приемете че има хора които разполагат с повече от 20 скъсани лева в джоба. Като я очука и облъска, ще я продаде на някой форумен разбирач който по цял ден ще я кичи, лъска, и ще качва снимки нета, за да могат останалите разбирачи да охкат и да ахкат, и всички отново ще са щастливи и доволни. :biggrin

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Сря 05 окт 2016 6:27

Колежке, малко ирония- купи си кола за 1000 лв. да се научиш да караш(щото на шофьорския курс явно няма да се научиш- според някои колеги така излиза) и ще попаднеш на следните екстри: скърцащ и тракащ автомобил, зимата я запали, я не :mhihi , това не работи, онова не работи+ овехтял салон + почти сигурна липса на парно зимата, лошо обдухване на стъклата- което е супер за млад шофьор - тъкмо да се научиш да караш с лоша видимост, със замъглени огледала :Mr Green Fun , а ако влиза вода отнякъде в купето през студените сутрини хората чистят стъкла отвън, ти ще чистиш и отвътре.... и още и още. НО това си има и добра страна - ще намериш много нови приятели- автомонтьори, шофьори на репатраци и т.н. то лошо няма, ама :beer
Имаш ли средства за нов автомобил - купувай- недей се хендри на таралясници, щото за 1000лв никой няма да си продаде читавия и стегнат автомобил. Аз направих такъв избор - нямах пари за нова кола, но купих най- новата която можех да си позволя- поло- нисък клас, но беше на 5г, скоро става на 10 - безпроблемен автомобил. :th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”