hooligan_sk написа:Гергето чел не дочел си измисля тези и почва сам да си отговаря... често явление при колегата.
Да,може би съм тъп дебил,да ти го кажа това в прав текст,това което със сигурност си мислиш за мен,но хайде да обясняваме как живота около нас се случва на разбираем за всеки съфорумец език,а не чрез тестове публикувани в Ауто билд примерно,но експонирани в този форум на руски език,или обяснения разбираеми за третокурсник -физик в престижен университет....Изразявайте мението си в прав текст ,за да не се получава ефекта "чел,недочел".
Ябълки,круши,спирачни пътища на летни гуми,температури на финландски полигони и асфалти,Нютони,земни претегляния, метри и т.н.-кой прекалява с тезите и сам им отговаря,ъммм...

не съм закъсал и в най-големите поледици и снегове, но мога да кажа с ръка на сърцето, че цялото каране с всесезонни беше доста плашещо, на моменти ми се е изправяла косата, карах бавничко, не повече от 3-та и гледах на 500 метра какво ме очаква. Затова мога да кажа за летните гуми през зимата и за хората който чакат първия сняг
Слагайте си зимните гуми навреме и не пестете 1 микрон от гумите, защото живота е незаменим