)изобщо не знам обаче каква марка беше тос новия. Утре ще видя и ще пиша цялостно инфо. Ще направя и по-близки снимки. И без това точно багажника трябва да отварям утре, че намерих купуваш на 2-рото ми стъпало, та да го извадя да го продавам!  П.П. Самата туба пък ми е правена от едно комшийче, той пък какъв зарибен е на тая тема... :D :D цялата туба + говорителя навремето (+4 години) ми стъпа около 160 лв. (100 говорителя и 60 самата туба, както я виждаш така старателно облепена ватата.
  )изобщо не знам обаче каква марка беше тос новия. Утре ще видя и ще пиша цялостно инфо. Ще направя и по-близки снимки. И без това точно багажника трябва да отварям утре, че намерих купуваш на 2-рото ми стъпало, та да го извадя да го продавам!  П.П. Самата туба пък ми е правена от едно комшийче, той пък какъв зарибен е на тая тема... :D :D цялата туба + говорителя навремето (+4 години) ми стъпа около 160 лв. (100 говорителя и 60 самата туба, както я виждаш така старателно облепена ватата.   Дрънчи сега в пасата да си е?е... особено като задам само задни тонколони + СУБ да свири, все едно зад мен е 2-ра кола и е надул музиката.
 Дрънчи сега в пасата да си е?е... особено като задам само задни тонколони + СУБ да свири, все едно зад мен е 2-ра кола и е надул музиката.   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта