Ето има малко "живи" данни медията... показва литраж, оборотомер, волтаж на акумултора, но за дюзите нищо ненамерих. То няма ли как да се сложат на медията допълнително програми за други сензори и датчици!?
Малко из БГ, че и сняг ни настигна. От снега нещо съм понасъбрал под калниците, че стърже като има неравности, слизам да погледна... няма никакъв сняг там, по-навътре към амортисьорите гледам, че се е натикал чак. Проблем ли е когато се понасъбере там сняг колеги?! Дали може да се скъса така пружините?
Колеги, някой ще ми каже ли откъде се пускат чистачките на фаровете. Днеска като гледах предницата на колата и като видях капачките на пръскалките и осъзнах, че още не съм ги използвал. Гледах вътре в салона за бутон, но никъде не срещнах такъв за тях.
Пускат се автоматично когато фаровете светят. При първо измиване на стъклото и след това на всеки пет. Ако двигателя се изключи започва отначало. Яко е светнал сигнала за ниско ниво на измиващата течност не се включват.
За да тестваш, дай на контакт и включи фаровете. Включи измиването на предното стъкло и ще видиш облака от водни пръски около предницата на колата.
Сериозен суб си сложил. Каква марка е, колко вата, на какъв усилвател е? Дай малко инфо, че и аз съм фен, ама още не мога да се наканя да сменям музиката, че като се знам какъв съм...
Суба... ми е от старата кола колега, имах едно голфче 4', та прехвърлих по-хубавото ми стъпало с тубата на пасата, обаче веднага смених и самият говорител,че през годините на 2-3 пъти съм късал мембраната на стария говорител (и аз съм фен на силната музика )изобщо не знам обаче каква марка беше тос новия. Утре ще видя и ще пиша цялостно инфо. Ще направя и по-близки снимки. И без това точно багажника трябва да отварям утре, че намерих купуваш на 2-рото ми стъпало, та да го извадя да го продавам! П.П. Самата туба пък ми е правена от едно комшийче, той пък какъв зарибен е на тая тема... :D :D цялата туба + говорителя навремето (+4 години) ми стъпа около 160 лв. (100 говорителя и 60 самата туба, както я виждаш така старателно облепена ватата. Дрънчи сега в пасата да си е?е... особено като задам само задни тонколони + СУБ да свири, все едно зад мен е 2-ра кола и е надул музиката.