Tyan написа:Че то ако е лед и трябва рязко да реагирам все тая с какви гуми съм..... на киша и мокричко си се държат перфектно ...... на сняг стабилен отъпкан ..нямам шанс ......ама то до такова положение няма да се стигне ..ако се стигне ще чакам да се стопи ...... от личен опит гума за сняг и кал не важи на нищо друго освен отъпкан снягна мокро и сухо лятната гума е в пъти по добра
Tyan написа:gr_kanev написа:Има разлика (дори огромна) между гума за сняг и гума за кал !
Да не кажа всички ама на едно 80-90 % от зимите гуми дето се продават пише M+S.... сиреч Mud + Snow....
Tyan написа:И понеже тука всички са много праведни и раздават акъл... ето ви да си четете ..вижте мокро и сухо и аквапланинг и замълчете и не ми пробутвайте сега ....ама под еди кви си градуси еди какво си станало ..щото във същата статия се казава, че в модерните гуми това не е issue
А и какъв акъл ми давате като с полу умрели летни бриджстоун потенца спирам на мокро за 38 метра от сто, а със зимни 185/60/14 се влача като червей, няма никаква стабилност в завоя и мекия каучук се маже и огъва ..... да не говорим че не отвеждат грам водата с тия ламери
Tyan написа:Добре ....я ми кажи техническо издържано защо мислиш така ?????? Не говоря за сняг ..на сняг е ясно, че лятната гума няма никакъв шанс .. на сухо и мокро ??? погледни статията от билда по горе?
Tyan написа:Е аз съм виждал точно обратното в Автобилда, ей го няколко мнения по горе:) също и имам точно същите наблюдения ...защото карам Вентото от 2002 и дори като бяха нови зимните при същия цолаж... летни Good Year се държаха много по прилично на сухо и мокро ....да не говорим за Бриджстоуна, който е на светлинни години
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта