Предварително благодаря
Съединител на VW PASSAT
Съединител на VW PASSAT
Приятели, някой знае ли колко е приблизителния пробег за съединителя на VW Passat 1,8 mono с хидравлична помпа вместо жило. Дотук съм изминал 216 000 без смяна и като гледам май има още хляб в него (правя му тест на потегляне с дръпната ръчна - не знам колко е достоверно това). Въпроса е колко обаче
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
уан, трябва да не си знаеш парите та да почнеш да сменяш неща които не са за смяна или поне да си откачил малко повече от мене-щото аз слънчасвам като се видя в пари и съм склонен на такива глупости. ако включиш на 4 или 5 и на ръчна на около 2500 оборота я угасиш и не замирише на априлско въстание-значи всичко е ок и нищо не барай-гледай си кефа и си карай колата. ама не прекалявай с пробите щото да не се самопреебеш. успех.
-
Гост
-
Гост
potavane na saedinitel
Здравейте, потъва ми педала на съединителя особено като карам градско и спирам и тръгвам постоянно, значи ли 4е ве4е си е отишъл?
Re: Съединител на VW PASSAT
Ей няма да мръдне диска е спокойно,единствено може да се прецака някоя от помпите(горната или долната),както се слу4и при мен,или да скъса жилото!!!!!!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Policaq написа:Ей няма да мръдне диска е спокойно,единствено може да се прецака някоя от помпите(горната или долната),както се слу4и при мен,или да скъса жилото!!!!!!
Кое жило казваш!

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И т'ва кой век точно се случи?
Щото темата е от 2004г.
Щото темата е от 2004г.