Приятели, някой знае ли колко е приблизителния пробег за съединителя на VW Passat 1,8 mono с хидравлична помпа вместо жило. Дотук съм изминал 216 000 без смяна и като гледам май има още хляб в него (правя му тест на потегляне с дръпната ръчна - не знам колко е достоверно това). Въпроса е колко обаче Предварително благодаря
уан, трябва да не си знаеш парите та да почнеш да сменяш неща които не са за смяна или поне да си откачил малко повече от мене-щото аз слънчасвам като се видя в пари и съм склонен на такива глупости. ако включиш на 4 или 5 и на ръчна на около 2500 оборота я угасиш и не замирише на априлско въстание-значи всичко е ок и нищо не барай-гледай си кефа и си карай колата. ама не прекалявай с пробите щото да не се самопреебеш. успех.
Миналата седмица смених на 225 000км. фабричния диск. Във феродото имаше още доста "хляб" но имаше счупени пружини.... и притискателния се беше леко дефектирал.
моя е на 225 ............не съм го пробвал но не виждам някакви тревожни симптоми..........много е важно как се кара колата какъв е стилът на шофьора и дали се кара в града или извънграда...........моята я карам почти само в София.......
Ей няма да мръдне диска е спокойно,единствено може да се прецака някоя от помпите(горната или долната),както се слу4и при мен,или да скъса жилото!!!!!!
Policaq написа:Ей няма да мръдне диска е спокойно,единствено може да се прецака някоя от помпите(горната или долната),както се слу4и при мен,или да скъса жилото!!!!!!