Регионална североизточна среща - 18.03.2007 г. 11ч Търговище

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 19 мар 2007 16:29

:офф Сега като се замисля, Разград е на 50на км от Шумен май, а през живота си дори не съм минавал от там :roll: Дано успея да намина за някоя среща :wink:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 19 мар 2007 18:14

Очаквайте нещо сериозно от Силистра, ама нека мине малко време. Идеята е в главите ни, остана да я осъществим, и ако стане както си я мислим, обещаваме, че подобни изненади няма да има :headbang :headbang :headbang :twisted:

Потребителски аватар
popyi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popyi » Пон 19 мар 2007 18:23

trunner написа:Очаквайте нещо сериозно от Силистра, ама нека мине малко време. Идеята е в главите ни, остана да я осъществим, и ако стане както си я мислим, обещаваме, че подобни изненади няма да има :headbang :headbang :headbang :twisted:

и да ни се обадите и на нас ей да не ни забравите :idea:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 19 мар 2007 18:52

Вие сте основоположниците - на вас ако не се обадим на кого? А и разбира се всички ще бъдат поканени!

Потребителски аватар
13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 13 » Пон 19 мар 2007 20:16

За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Това не е моята представа за събор ! Питайте СОФИЯ как се прави !
Това че се събраха много хора е хубаво - даже много ! Само дето никой не се сети че за някои хора гонките не са всичко .
Айде , другия път ще стане по хубаво ! :D

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 19 мар 2007 20:22

13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Това че се събраха много хора е хубаво - даже много ! Само дето никой не се сети че за някои хора гонките не са всичко .

Колега, съгласен съм с теб, но пробвай ти да направиш нещо по-добро де!

Потребителски аватар
popyi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popyi » Пон 19 мар 2007 20:31

13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?

колега не искам да се караме даже напротив,и аз исках да гледам джанти , спойлери , цвят , музика и т.н. ,но за съжаление нямаше . и все пак дай да видим твоята кола , гледам нямаш в гаража кола , айде нащракай си колата да я видим... аз със каквото мога съм се постарал , в гаража се вижда джантички мантички ,това онова ми това е :!: айде със здраве :roll:

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 19 мар 2007 20:49

Аз изпреварих поне 15 коли и ко ????

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Пон 19 мар 2007 20:57

Днес разсъждавах доста и стигнах до заключението ,че срещата премина като три във едно.Идеята беше да се проведе среща -събор и тя се състоя за около 20мин.После самите гости подсказаха какво искат а то беше драг-състезание.Няма как да се проведе легално драг състезание на замислена VW-среща или Макс тунинг шоу.Друг е въпроса някой колеги какво са си мислили ,че ще се случи.Според мен всичко премина перфектно-за кратко време се проведе VW-среща,тунинг шоу някои пуснаха и музичка,и истинско драг състезание.Срещата стана три в едно и то според мен на ниво.Да не забравяме ,че се проведе за първи път и ,че това не е Божурище.

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Пон 19 мар 2007 22:00

GodLike написа:

Аз изпреварих поне 15 коли и ко ????
А КОИ КОЛИ БЯХА ТВА? И ТЕБЕ КОЛКО ТЕ ИЗПРЕВАРИХА ИЛИ КОЯ КОЛКО ПЪТЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИ?

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 19 мар 2007 22:16

От каде да знам кои коли съм изпреварил като всички бяха в колона?! И не съм казал че мене не са ме изпреварвали! Чети к'во съм написал.

П.С. Забравил си Caps Lock-a или се нервираш :?: :lol:

Потребителски аватар
popyi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popyi » Пон 19 мар 2007 22:23

ееее колеги айде моляви не се драчете , утре ще се съберем пак и ще се гледате накриво айде моляви :dontknow:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 20 мар 2007 0:18

Търговище.. има няколко жилетки за вас..
някой "разпределител" да се свърже с мен... да му ги пратя по куриер.. с наложен платеж.. пък после ще се разбирате локално..

"докторе" айде...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 20 мар 2007 0:20

ElitE написа:значи аз ще говоря тука с наще момчета и момичета :) от speed zone да направят нещо с разрешителното и да се съберем като хората...не да се чудим кога ще дойдат да ни изгонят...и като стане ще имате покана всички : vw fen

да видите каква състезателка имаме дето взема купата в русе... :yeaha: :bowdown :bowdown :bowdown

Елате в Русе, мегдан бол, а и никой няма да ни изгони от никъде :D Тая Неделя минах покрай полигона и пак имаше към 100 коли, тия с бурканите вече им писна да се занимават с глупости :D А ако сте много мераклии за Разград и имате голям мегдан, защо пък не :wink: Ако се изисква някакво разрешение от страна на кмета на Разград, мисля че мога да помогна :wink:
Време бол, мислете къде да е слреващата среща :twisted:

Потребителски аватар
ElitE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ElitE » Вто 20 мар 2007 6:51

колека ти пък сега да не се засегна нещо.... :? нямах тва впредвит

п.с.и в Русе ще дойдем....казвате кога и къде...и ще пробваме да се съберем пак и да дойдем :D

Върни се в “Организационен”