Сега като се замисля, Разград е на 50на км от Шумен май, а през живота си дори не съм минавал от там Регионална североизточна среща - 18.03.2007 г. 11ч Търговище
За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Това не е моята представа за събор ! Питайте СОФИЯ как се прави !
Това че се събраха много хора е хубаво - даже много ! Само дето никой не се сети че за някои хора гонките не са всичко .
Айде , другия път ще стане по хубаво !
Това че се събраха много хора е хубаво - даже много ! Само дето никой не се сети че за някои хора гонките не са всичко .
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Колега, съгласен съм с теб, но пробвай ти да направиш нещо по-добро де!
- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
колега не искам да се караме даже напротив,и аз исках да гледам джанти , спойлери , цвят , музика и т.н. ,но за съжаление нямаше . и все пак дай да видим твоята кола , гледам нямаш в гаража кола , айде нащракай си колата да я видим... аз със каквото мога съм се постарал , в гаража се вижда джантички мантички ,това онова ми това е
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Аз изпреварих поне 15 коли и ко ????
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес разсъждавах доста и стигнах до заключението ,че срещата премина като три във едно.Идеята беше да се проведе среща -събор и тя се състоя за около 20мин.После самите гости подсказаха какво искат а то беше драг-състезание.Няма как да се проведе легално драг състезание на замислена VW-среща или Макс тунинг шоу.Друг е въпроса някой колеги какво са си мислили ,че ще се случи.Според мен всичко премина перфектно-за кратко време се проведе VW-среща,тунинг шоу някои пуснаха и музичка,и истинско драг състезание.Срещата стана три в едно и то според мен на ниво.Да не забравяме ,че се проведе за първи път и ,че това не е Божурище.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А КОИ КОЛИ БЯХА ТВА? И ТЕБЕ КОЛКО ТЕ ИЗПРЕВАРИХА ИЛИ КОЯ КОЛКО ПЪТЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИ?GodLike написа:13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Аз изпреварих поне 15 коли и ко ????
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ElitE написа:значи аз ще говоря тука с наще момчета и момичетаот speed zone да направят нещо с разрешителното и да се съберем като хората...не да се чудим кога ще дойдат да ни изгонят...и като стане ще имате покана всички
![]()
да видите каква състезателка имаме дето взема купата в русе...![]()
![]()
![]()
Елате в Русе, мегдан бол, а и никой няма да ни изгони от никъде
Време бол, мислете къде да е слреващата среща