13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Това не е моята представа за събор ! Питайте СОФИЯ как се прави !
Това че се събраха много хора е хубаво - даже много ! Само дето никой не се сети че за някои хора гонките не са всичко .
Айде , другия път ще стане по хубаво !
13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Това че се събраха много хора е хубаво - даже много ! Само дето никой не се сети че за някои хора гонките не са всичко .
А КОИ КОЛИ БЯХА ТВА? И ТЕБЕ КОЛКО ТЕ ИЗПРЕВАРИХА ИЛИ КОЯ КОЛКО ПЪТЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИ?GodLike написа:13 написа:За мен беше губене на време ! Какво събиране - то си беше направо разбиване ! В форума приказваме за спазване на колегиалност на пътя , изпреварвания и спирания бяха а ла "Бързи и яросни " и разни гъзета да ми показват колко им вървят колите ????? ами детски комплекси .... и сега никой няма да си признае ! И в крайна сметка бихме път да видим как 20 коли си правят състезание !!! Ми аз и в Варна мога да го видя същото ! Някой да ми каже една свясна кола дето да я загледа човек и да каже ... е тук се е постарал човека - джанти , спойлери , цвят , музика , ? ?? Ми то антитунинг събор - ряпа да яде ! А корадото от кога не беше мито ? или цвета му си е такъв ?
Аз изпреварих поне 15 коли и ко ????
ElitE написа:значи аз ще говоря тука с наще момчета и момичетаот speed zone да направят нещо с разрешителното и да се съберем като хората...не да се чудим кога ще дойдат да ни изгонят...и като стане ще имате покана всички
![]()
да видите каква състезателка имаме дето взема купата в русе...![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта