все си мисля, че има значение и наклона колко е

колега и опелджията няма да закъснее с този проблем и моя опел на наклон си тръгваше дори на задна отидохме с куповача да му мерим компресия и познай колко му беше компресията на два цилиндъра по 8 и на другите два по 7 бара върви да ти мернат компресията!kiko написа:Цяла сутрин я бутам този голф.Поне направих кефа на едни опелджии.Резултати-наравно и на лек наклон не мърда(като бутам).Но на голям наклон си върви.Аз ще ви послушам и ще се заема с проблема,защото няма смисъл да ми давате съвети ,а аз да си пея моето.Мотора е на 151 000 ,да се надявам ,че не е много лош проблема.Аз поне се опитвам да го подържам с помоща на форума ,но не питам често ,щотото има търсачка.Но ми се струва ,че вчера проблема беше по-тежък.
kiko написа:Цяла сутрин я бутам този голф.Поне направих кефа на едни опелджии.Резултати-наравно и на лек наклон не мърда(като бутам).Но на голям наклон си върви.Аз ще ви послушам и ще се заема с проблема,защото няма смисъл да ми давате съвети ,а аз да си пея моето.Мотора е на 151 000 ,да се надявам ,че не е много лош проблема.Аз поне се опитвам да го подържам с помоща на форума ,но не питам често ,щотото има търсачка.Но ми се струва ,че вчера проблема беше по-тежък.
DragoGT написа:musura написа:Rabbit_TDI написа:Абе ако наклона е наистина голям и да е читав мотора пак ще тръгне.
Читав мотор няма да тръгне![]()
Bobby_ по-нагоре написа решението
компресия.... видях го преди няколко дни на живо ...
Bobby_ написа:пичове само дизел ще удържи на някои бесен наклон..... там компресията е значително по яка от бензиновите мотори! Карайте си колите и не се плашете!!! това не е болка за умиране!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 64 госта