Гумаджийте в София,или как да прецакаме клиента-продължение!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Гумаджийте в София,или как да прецакаме клиента-продължение!

Мнениеот Stivi » Сря 21 мар 2007 18:54

Историята е следната,днес с колегата Mony се срещаме в Младост за да му продам 4 гуми Maloya Futura Primato който съм купил и карал миналия сезон. Естествено отиваме да ги монтират веднага за да е всичко точно. Монтажа се извърши в една гумаджийница където продават и нови джанти /демек много сме добри тук на какви резачки слагаме...../ на ъгъла на Климент Охридски и Андрей Ляпчев в Дървеница. Оставяме колата на крика вадим гумите и сядаме да пием кафе докато свършат. След около час трябва да сме готови отиваме при колата-гумите са монтирани на автомобила обаче.....нещо не ставали :shock И какво значи не стават като сте ги сложили на колата?? Ами не можели да се напаснат на джантите /който са перфектни/ и не било сигурно дали няма да бият,само една била ОК ! Е не можахте ли като видяхте първата от 3-те че не става да се обадите и да кажете че има проблем ами си ги напраскахте и 4-те :evil: Ами те първо ги монтирали на джантите и четирите и после ги балансирали и въпреки че баланса не ставал ги слагат на колата. Естествено колегата се отказа от гумите /не го виня за което/ и каза да си му слагат неговите. Цялото това упражнение струва 48лв който аз разбира се платих като добросъвестен търговец,все пак вината доколкото я има е моя! А сега вие ми кажете как бихте постъпили в случая и възможно ли е според вас 3 нови гуми карани 15К без никакави интервенций по тях и без да съм усетил и най-малки вибраций, съхранени прилежно легнали една върху друга точно центрирани да се изкривят така че да не може да се балансират :?: :!: Отказах се от тия 16" дето бях решил да взимам и сега като
намеря едни 15" отвивам при моя гумаджия /дето не се прави на Ален Делон като тези отворковци/ да си ми сложи Maloya-та да видим аджеба кой крив кой прав! Сега разбирам защо има специали теми -къде в София да си монтираме гумите :wink:

Последна промяна от Stivi на Вто 10 апр 2007 17:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 21 мар 2007 18:58

:oops:

Последна промяна от Даскала™ на Сря 21 мар 2007 20:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 21 мар 2007 19:00

Това там е точно гумаджийницата на Боряна - Дряново. На големия завой на Дървеница.

Сигурно ли е, че не е от джантите?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 21 мар 2007 19:02

Даскала™ написа:Колега,извинявай за Офффффффа,ама този аватар стои малко като "скръбна вест" не мислиш ли :roll:

абе нали имаше проблем с аватарите та набързо вчера го замазах ама ще го поправя :lol:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 21 мар 2007 19:48

Следващия път опитай при гумаджията в бензиностанция Gordan в Дружба 2 точно срещу Параклиса (до Кауфланд) :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 21 мар 2007 19:52

Имаше една песен "Пари за нищо", измекярска работа :?

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 21 мар 2007 19:54

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 21 мар 2007 20:01

CRX Racing написа:Следващия път опитай при гумаджията в бензиностанция Gordan в Дружба 2 точно срещу Параклиса (до Кауфланд) :wink:

То следващ път няма да има:) Аз тук "на село" си имам доверен гумаджия ама нямаше как да карам колегата да идва с мен до Ботевград да му монтират гумите :lol: А и си мислех че като ме води на определехо място се има с хората и знае че ще му свършат работа а те....гледат те все едно им пречиш да си почиват :twisted:

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

дружба 2 5 част

Мнениеот golfarata » Сря 21 мар 2007 20:19

а защо не опитатш при гумаджията на 5 част дружба 2 на изхода на цариградско към горубляне. / нищо лично за параклиса колегата / . за 17ки и + 20 лева сваляне / качване / монтаж / е е демонтаж на старите ако има такива. от 5 години съм при него / доволно/ НЕ Е РЕКЛАМА НА МОМЧЕТО! отидете и се уверете сами колеги.

Последна промяна от golfarata на Чет 22 мар 2007 18:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Re: дружба 2 5 част

Мнениеот CRX Racing » Сря 21 мар 2007 20:39

golfarata написа:а защо не опитатш при гумаджията на 5 част дружба 2 на изхода на цариградско към горубляне. / нищо лично за параклиса колегата / . за 17ки и + 20 лева сваляне / качване / монтаж / е е демонтаж на старите ако има такива. от 5 години съм при него / доволно/ НЕ Е РКЛАМА НА МОМЧЕТО! отидете и се уверете сами колеги.

Познавам ги момчетата там, охраняваме ги :lol: Ако става въпрос за този в трафопоста :roll:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Сря 21 мар 2007 20:40

И на мен така един П**ал на ъгала на Опълченска и Симеон така ми сложи една гума и ми каза,че не става и ми взе 6лв. неговата мама

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 21 мар 2007 20:43

Колега абе съжалявам за случея обаче тия пичове са коректни те са точно над Хюндай и често ги използваме за разни дребни работи,досега са били коректни 8)

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Сря 21 мар 2007 20:49

Vlad777 написа:Това там е точно гумаджийницата на Боряна - Дряново. На големия завой на Дървеница...

Чуеш ли Боряна :олелеее
Това е "провинциалният" вариант на ЕМ33....
Бях купувал едни гуми с изтрити надписи(продавачът в Дряново се кълнеше че е Гудиър!?!?!?)
и ми грумна едната, щях да се пребия :evil:
А преди десеттина години едно приятелче си прецака двигателя с фалшив Кастрол купен от тях :twisted:

passat.ov.k
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот passat.ov.k » Сря 21 мар 2007 23:57

Лично много доволен от тези момчета купувал съм 4 нови джанти от тях

Потребителски аватар
GTivan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTivan » Чет 22 мар 2007 9:18

И аз съм много доволен от тях монтираха ми гумите на джантите, балансираха ги и всичко е ок.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”