Историята е следната,днес с колегата Mony се срещаме в Младост за да му продам 4 гуми Maloya Futura Primato който съм купил и карал миналия сезон. Естествено отиваме да ги монтират веднага за да е всичко точно. Монтажа се извърши в една гумаджийница където продават и нови джанти /демек много сме добри тук на какви резачки слагаме...../ на ъгъла на Климент Охридски и Андрей Ляпчев в Дървеница. Оставяме колата на крика вадим гумите и сядаме да пием кафе докато свършат. След около час трябва да сме готови отиваме при колата-гумите са монтирани на автомобила обаче.....нещо не ставали

И какво значи не стават като сте ги сложили на колата?? Ами не можели да се напаснат на джантите /който са перфектни/ и не било сигурно дали няма да бият,само една била ОК ! Е не можахте ли като видяхте първата от 3-те че не става да се обадите и да кажете че има проблем ами си ги напраскахте и 4-те

Ами те първо ги монтирали на джантите
и четирите и после ги балансирали и въпреки че баланса не ставал ги слагат на колата. Естествено колегата се отказа от гумите /не го виня за което/ и каза да си му слагат неговите. Цялото това упражнение струва 48лв който аз разбира се платих като добросъвестен търговец,все пак вината доколкото я има е моя! А сега вие ми кажете как бихте постъпили в случая и възможно ли е според вас 3 нови гуми карани 15К без никакави интервенций по тях и без да съм усетил и най-малки вибраций, съхранени прилежно легнали една върху друга точно центрирани да се изкривят така че да не може да се балансират

Отказах се от тия 16" дето бях решил да взимам и сега като
намеря едни 15" отвивам при моя гумаджия /дето не се прави на Ален Делон като тези отворковци/ да си ми сложи Maloya-та да видим аджеба кой крив кой прав! Сега разбирам защо има специали теми -къде в София да си монтираме гумите