намеря едни 15" отвивам при моя гумаджия /дето не се прави на Ален Делон като тези отворковци/ да си ми сложи Maloya-та да видим аджеба кой крив кой прав! Сега разбирам защо има специали теми -къде в София да си монтираме гумите
Гумаджийте в София,или как да прецакаме клиента-продължение!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Гумаджийте в София,или как да прецакаме клиента-продължение!
Историята е следната,днес с колегата Mony се срещаме в Младост за да му продам 4 гуми Maloya Futura Primato който съм купил и карал миналия сезон. Естествено отиваме да ги монтират веднага за да е всичко точно. Монтажа се извърши в една гумаджийница където продават и нови джанти /демек много сме добри тук на какви резачки слагаме...../ на ъгъла на Климент Охридски и Андрей Ляпчев в Дървеница. Оставяме колата на крика вадим гумите и сядаме да пием кафе докато свършат. След около час трябва да сме готови отиваме при колата-гумите са монтирани на автомобила обаче.....нещо не ставали
И какво значи не стават като сте ги сложили на колата?? Ами не можели да се напаснат на джантите /който са перфектни/ и не било сигурно дали няма да бият,само една била ОК ! Е не можахте ли като видяхте първата от 3-те че не става да се обадите и да кажете че има проблем ами си ги напраскахте и 4-те
Ами те първо ги монтирали на джантите и четирите и после ги балансирали и въпреки че баланса не ставал ги слагат на колата. Естествено колегата се отказа от гумите /не го виня за което/ и каза да си му слагат неговите. Цялото това упражнение струва 48лв който аз разбира се платих като добросъвестен търговец,все пак вината доколкото я има е моя! А сега вие ми кажете как бихте постъпили в случая и възможно ли е според вас 3 нови гуми карани 15К без никакави интервенций по тях и без да съм усетил и най-малки вибраций, съхранени прилежно легнали една върху друга точно центрирани да се изкривят така че да не може да се балансират
Отказах се от тия 16" дето бях решил да взимам и сега като
намеря едни 15" отвивам при моя гумаджия /дето не се прави на Ален Делон като тези отворковци/ да си ми сложи Maloya-та да видим аджеба кой крив кой прав! Сега разбирам защо има специали теми -къде в София да си монтираме гумите
Последна промяна от Stivi на Вто 10 апр 2007 17:05, променено общо 1 път.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:20, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
CRX Racing написа:Следващия път опитай при гумаджията в бензиностанция Gordan в Дружба 2 точно срещу Параклиса (до Кауфланд)
То следващ път няма да има:) Аз тук "на село" си имам доверен гумаджия ама нямаше как да карам колегата да идва с мен до Ботевград да му монтират гумите
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
дружба 2 5 част
а защо не опитатш при гумаджията на 5 част дружба 2 на изхода на цариградско към горубляне. / нищо лично за параклиса колегата / . за 17ки и + 20 лева сваляне / качване / монтаж / е е демонтаж на старите ако има такива. от 5 години съм при него / доволно/ НЕ Е РЕКЛАМА НА МОМЧЕТО! отидете и се уверете сами колеги.
Последна промяна от golfarata на Чет 22 мар 2007 18:55, променено общо 1 път.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дружба 2 5 част
golfarata написа:а защо не опитатш при гумаджията на 5 част дружба 2 на изхода на цариградско към горубляне. / нищо лично за параклиса колегата / . за 17ки и + 20 лева сваляне / качване / монтаж / е е демонтаж на старите ако има такива. от 5 години съм при него / доволно/ НЕ Е РКЛАМА НА МОМЧЕТО! отидете и се уверете сами колеги.
Познавам ги момчетата там, охраняваме ги
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Това там е точно гумаджийницата на Боряна - Дряново. На големия завой на Дървеница...
Чуеш ли Боряна
Това е "провинциалният" вариант на ЕМ33....
Бях купувал едни гуми с изтрити надписи(продавачът в Дряново се кълнеше че е Гудиър!?!?!?)
и ми грумна едната, щях да се пребия
А преди десеттина години едно приятелче си прецака двигателя с фалшив Кастрол купен от тях
-
passat.ov.k
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”